Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TIJELO BEBE U SNIJEGU

Novi detalji užasa u Zagorju: "U blizini je pronađena dječja deka"

Aktualno Galerija Domagoj Mikić Domagoj Mikić Foto: DNEVNIK.hr Hlevnica: Stravičan zločin - 1 Hlevnica: Stravičan zločin - 1 Foto: DNEVNIK.hr Hlevnica: Stravičan zločin - 2 Hlevnica: Stravičan zločin - 2 Foto: DNEVNIK.hr Hlevnica: Stravičan zločin - 3 Hlevnica: Stravičan zločin - 3 Foto: DNEVNIK.hr +5 Hlevnica: Stravičan zločin - 4 Galerija 1/10 >>
Mrtva beba pronađena je u mjestu Hlevnica u Zagorju, a policija istražuje sve okolnosti tog događaja.

Tijelo novorođenčeta pronađeno je u nedjelju u mjestu Hlevnica na području općine Đurmanec u Zagorju.

U Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj rekli su za DNEVNIK.hr kako je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti tog događaja. Također, tijelo bebe upućeno je na obdukciju da bi se utvrdilo kako je umrla. 

"Tijelo je pronađeno oko podneva. Spol će biti poznat nakon obdukcije", kratko je kazala Marijana Mužar, glasnogovornica PU krapinsko-zagorske, te uputila apel građanima da im se jave ako raspolažu bilo kakvim informacijama o tom događaju.

Dojavu je policija dobila od građana.

Kako doznaje reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, u blizini je pronađena i dječja deka. I u utorak će na mjestu događaja biti policija, potražni psi, ali će im se priključiti i HGSS, izvijestio je Mikić u Dnevniku Nove TV. 

"Strašan slučaj. Neki kažu da je beba dva do tri dana stara", kazala je sumještanka Mirjana.

Policija se raspituje o trudnicama koje su možda uočene u mjestu, a u tijeku je provjera na tom području kako bi se utvrdilo koje su žene imale kontroliranu trudnoću. Prema saznanjima jednog mještana, mrtvo novorođenče nađeno je vani, na otvorenom, uz cestu.

Navodno su tijelo napale i životinje, doznaje Zagorje.com.

"Policija još uvijek slaže mozaik o tome što se dogodilo. Novorođenče je bilo položeno na snijegu. Tražili su se tragovi koji bi mogli dati neke odgovore - je li možda netko donio bebu iz smjera šume ili je dovezena automobilom. Mještani su u šoku, ne pamte ovakvu tragediju", izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić oko 17 sati te istaknuo da je policija i dalje na terenu.

"Oko pola četiri doznali smo da je pronađena beba. Moja žena došla je od susjede i onda - šok. Ne možeš vjerovati", kazao je Mladen Cesarec iz Hlevnice za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Studentski dom u Varaždinu - 4 PREVEZEN NA OBDUKCIJU Student pronađen mrtav! Cimer zatekao tijelo u sobi

Tijelo je odvezeno u zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati. "Izvori bliski istrazi rekli su mi da se ne isključuje mogućnost da su roditelji iz susjedne Slovenije došli, ostavili bebu i vratili se. Predmet policijske istrage bit će i razgovori s mještanima, ali i liječnicima kako bi se otkrilo je li netko bio u visokom stupnju trudnoće i kako je sve to završilo", rekao je zaključno Mikić. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene