Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobna zasjeda

Gradonačelnik ubio ženu s dva hitca: "Mislio sam da je lisica"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seoskom gradonačelniku prijeti zatvor zbog pucanja na ženu nakon što ju je navodno zamijenio s lisicom dok je pokušavao srediti grabežljivca koji je napadao kokošinjac. Tridesetosmogodišnja Dilyara Valiullina umrla je na putu do bolnice od gubitka krvi nakon incidenta u Kulangi, u ruskoj regiji Tatarstan.

Majka dvoje djece, uzgajivačica pilića, obratila se gradonačelniku Fidailu Nigmatzyanovu nakon što je lisica više puta napadala njezin kokošinjac.

Lokalni političar i ženin suprug postavili su zasjedu i čekali, navode izvješća. Tijekom njihova bdijenja Dilyara im se pridružila noseći svjetiljku na traci oko glave.

Baterije su se gasile, a gradonačelnik je tvrdio da je zamijenio tupa svjetla za lisičine oči. Pucao je dva puta. Suprug ju je odnio u svoj automobil i odvezao u bolnicu, ali je na putu do tamo preminula, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Mazi se kao mačka!'' Sjećate li se mladića koji je spasio malog lisca? Njegov Odi danas ga ne želi napustiti i nema koga nije osvojio

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rođeni snimatelj Pokušala se snimiti kako vježba, a onda je lisica uzela stvar u svoju njušku i snimila hit

Protiv Nigmatzyanova pokrenut je kazneni postupak zbog nanošenja smrti iz nehaja tijekom lova na lisice. Istražitelji su sutradan na mjestu događaja vidjeli lisicu i uočili otiske šapa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene