Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA KOD ŠIBENIKA

Šibenik zavijen u crno nakon krvavih ubojstava: ''Uzimanje pravde u svoje ruke, pogotovo oružjem, tu nema opravdanja ni za koga''

Aktualno Galerija Sanja Jurišić Sanja Jurišić Foto: DNEVNIK.hr +0 Željko Jurić Galerija 1/2 >>
Šibenčani su još uvijek u šoku od jučerašnjeg krvoprolića. Umjesto kupnje nekretnine, priča je završila tragično, s pet preminulih.

Hrvatska je još uvijek u šoku zbog jučerašnjeg ubojstva u Vodicama i Šibeniku. Očevidi na lokacijama ubojstava u Vodicama i u Šibeniku su završeni, ali još uvijek traje kriminalističko istraživanje, stoga policija ne otkriva puno detalja, više će reći na sutrašnjoj konferenciji.

Jučer je u Vodicama ubijen 47-godišnji šibenski poduzetnik, Tedi Slamić. U Šibeniku su ubijeni 42-godišnji poduzetnik Toni Šparada, 62-godišnja stečajna upraviteljica Radojka Danek i njezin 63-godišnji suprug.

Osumnjičeni 57-godišnji ubojica, Branko Koloper, vlasnik pekarskog lanca sinoć je pronađen mrtav pored automobila u vodičkom zaleđu.

Pročitajte i ovo Tomislav Ćorić - 1 TKO SE FURA NA PUNK? Jadranka Kosor narugala se Tomislavu Ćoriću: "E, tako triba. I wanna be your dog"

Građani su bili od velike pomoći, rekli su iz policije. ''Nisam za ubijanja i te strašne stvari, ali naše sudstvo i država je nula'', rekao je Stipe iz Šibenika.

Šibenik je zavijen u crno, a Šibenčani su još uvijek u šoku.

''Žao mi je ljudi, ali mislim da je najveći krivac pravosuđe, država'', govori Šime iz Šibenika.

Ljudima je potrebna empatija. ''Da je više empatije u društvu, bilo bi manje nasilja'', izjavio je Ivo iz Šibenika.

Najgore je kada čovjek odluči uzeti pravdu u svoje ruke.

''Uzimanje pravde u svoje ruke, pogotovo oružjem, to ne opravdava nikoga. Ništa nisu riješili, nažalost, ostavili su sigurno svojim nesretnim obiteljima čudo problema'', komentirao je gradonačelnik Šibenika, Željko Burić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OŠTRO NAPAO OPORBU Božinović o međunarodnom skandalu: "Ovo je još jedna u nizu provokacija. EU parlamentarci su htjeli nezakonito prijeći granicu"

Pročitajte i ovo Pizza majstori pomažu u Petrinji MJESEC DANA NAKON POTRESA Vrijedni volonteri i dalje pomažu Banovini: Pizza majstori ispekli više od 30 tisuća pizza, danas im je zadnji dan

Šibenska policija trebala bi sutra na koferenciji za novinare otkriti više o motivima, ali već sada se može reći da se iza ovog ubojstva krije poslovna priča o prodaji i kupnji nekretnina u stečaju, priča između uspješnih šibenskih poduzetnika i poduzetnika čija je tvrtka otišla u stečaj. Umjesto da završi poslovnim dogovorom, nažalost, priča je okončana je krvavim obračunom s pet ugašenih života.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene