Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filmska scena

Strašan prizor na autocesti, cisterna planula na A6 u smjeru Zagreba: "Prolazio sam pored u suprotnom smjeru. I na ovoj zimi, u zraku je bila vrućina"

Na autocesti Rijeka - Zagreb u smjeru Zagreba zapalila se cisterna.

Na autocesti Rijeka - Zagreb na 50. kilometru, između čvorova Vrata i Delnice u smjeru Zagreba u četvrtak navečer zapalila se cisterna.

U PU primorsko-goranskoj doznajemo da su dojavu o požaru na cisterni dobili oko 21 sat. Ozlijeđenih u požaru nema, a požar je ugašen u 21:25. Kako doznajemo, požar je planuo u predjelu motora.

Cesta je na toj dionici zatvorena za sav promet dok se ne ukloni cisterna. Šteta je materijalna, na motoru cisterne, a onečišćenja okoliša nema, ističu u policiji.

"To je bilo strašno za vidjeti. Bila je to prava filmska scena. Prolazio sam pored te cisterne u suprotnom smjeru, u zraku je bila vrućina na ovoj zimi", kazao je čitatelj koji nam je usputio snimku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Prometna nesreća u Velikoj Gorici: Sletio autom s ceste i poginuo

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policajci lakše ozlijeđeni Napad na policajce: Priveli dvojicu osumnjičenih, traga se za ostalima

Požar na vozilu na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na 50. km između čvora Vrata i čvora Delnice u smjeru Zagreba. "Prekinut je promet na dionici čvor Vrata - čvor Delnice u smjeru Zagreba", javio je HAK.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene