Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Sloboštini

Požar i eksplozija u Zagrebu: Nakon gašenja požara pronašli pet bačvi, na terenu i toksikolozi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkoj četvrti Sloboština oko 14:20 buknuo je požar. Nakon požara uočeno je pet bačvi, od kojih je jedna eksplodirala.

Dojavu o požaru u napuštenom objektu u Sloboštini zagrebački vatrogasci dobili su oko 14:20. Ondje su se nalazile bačve sa supstancom koja nalikuje sumporu. Vjerojatno je uslijed topline eksplodirao.

Zasad nema informacija o ozlijeđenima. Doznajemo da je vlasnik objekta kontaktiran, a na terenu su nadležne službe. Opasnosti za građane nema.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povučene mjere Požar kod Čakovca ugašen: "Možemo biti mirni, ne postoji opasnost po zdravlje građana“

''Danas oko 14:30 Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o požaru u Sloboštini, na adresi Oreškovićeva 1. Na teren su izašli vatrogasci i ugasili požar. Prema prvim informacijama, nakon požara uočeno je pet bačvi, od kojih je jedna eksplodirala. Na terenu se nalaze Policijska uprava zagrebačka, Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping i Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Nakon očevida bit će poznat sadržaj bačvi čije je zbrinjavanje u tijeku'', priopćeno je iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama grada Zagreba.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene