Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆEN NASILNIK

Drama u Čakovcu: Progonio izvanbračnu suprugu gradom pa se autom zabio u njezin

Policija, ilustracija - 5
Policija, ilustracija - 5 Foto: DNEVNIK.hr
Nasilni 36-godišnjak uhićen je nakon što se automobilom namjerno zabio u auto u kojem je bila njegova bivša nevjenčana supruga.

Pravu dramu proživljavala je 31-godišnja žena koju je Čakovcem progonio nevjenčani suprug koji ima sudsku zabranu da joj prilazi.

Prema policijskom izvješću, 36-godišnjak s područja Općine Pribislavec je u četvrtak oko 10:45 u Čakovcu primijetio da se u jednom automobilu kao suvozačica nalazi njegova bivša izvanbračna supruga. Iako taj Međimurac ima sudsku zabranu približavanja, uspostavljanja kontakta, održavanja veze, uznemiravanja i ophođenja s bivšom partnericom, svojim se automobilom dao u potjeru za njom.

Nakon potjere dostigao je automobil s njegovom bivšom partnericom te ga uspio zaustaviti i, kako policija kaže, obratio joj se.

Vozačica automobila u kojem je bila nesretna žena dala se u bijeg, no u Ulici Tome Masaryka ih je spomenuti muškarac ponovo sustigao i svojim autom namjerno udario u zadnji kraj njihovog.

Obje su žene lakše ozlijeđene u toj tom napadu, dok se materijalna šteta procjenjuje na više tisuća kuna.

Muškarca su policajci uhitili, a zaradio je i prijave za kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te za neizvršavanje sudske odluke

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene