Obavijesti Video Pretražite Navigacija
12. prijetnja

VIDEO Policija pročešljala sva tri trgovačka centra u Zagrebu: Dojave o bombama su bile lažne

Aktualno Galerija Avenue Mall Avenue Mall Foto: DNEVNIK.hr Avenue Mall evakuiran i prije tri tjedna Avenue Mall evakuiran i prije tri tjedna Foto: DNEVNIK.hr Matea Ćorić Matea Ćorić Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija ispred trgovačkog centra Galerija 1/4 >>
U nedjelju nešto nakon 18 sati zagrebačka policija zaprimila je dojavu o bombi u Avenue Mallu, a evakuacija je pokrenuta i u Arena Centru. Dojava je stigla za još jedan centar. Oko 21:30, policija je završila s provjeravanjem dojave.

Iz zagrebačke policije doznajemo da je u nedjelju poslije 21 sat završeno provjeravanje sva tri trgovačka centra u kojima su bile dojave o bombama.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Slika nije dostupna Nije mu se radilo? Objavljen dosad nepoznat detalj: Zaštitar koji je dojavio o bombama u zagrebačkom Avenue Mallu ostaje iza rešetaka

Pokazalo se da su dojave lažne.

Građani evakuirani zbog dojave o bombi

Građani su u poslijepodnevnim satima pozvani da napuste Avenue Mall u nedjelju kasno popodne. Evakuacija je pokrenuta i za Arena Centar, iz kojeg su izvijestili građane i putem društvenih mreža.

"Dojava o bombi u Avenue Mallu i Areni stigla je u nedjelju u 18:10, postupanje policije je u tijeku", potvrdili su iz zagrebačke policije za DNEVNIK.hr.

Avenue Mall Avenue Mall (Foto: DNEVNIK.hr)

Neslužbeno doznajemo da je dojava stigla za još jedan centar, onaj u Škorpikovoj, u kojemu danas dio trgovina ne radi.

Policija traga za počiniteljem

Reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić izvijestila je ranije da su evakuirani trgovački centri te da su posjetitelji obaviješteni putem razglasa. Policija je češljala teren i provjeravala je li informacija točna.

Avenue Mall Avenue Mall (Foto: DNEVNIK.hr)

 

"Ovo je 12. dojava o bombi, dosadašnjih 11 je bilo lažnih, a za počiniteljem se traga", rekla je.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene