Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na terenu

FOTO Kraj drame u Splitu: Policija utvrdila da je dojava o bombi na Županijskom sudu bila lažna

Aktualno Galerija Županijski sud u Splitu - 3 Županijski sud u Splitu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Županijski sud u Splitu - 2 Županijski sud u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Županijski sud u Splitu - 1 Galerija 1/3 >>
Evakuiran je cijeli Županijski sud u Splitu nakon što je stigla dojava o bombi u četvrtak oko devet sati. Nedugo nakon dojave, policija je izvijestila da se radi o lažnoj dojavi.

Svi djelatnici Županijskog suda, njih 250, evakuirani su u Splitu nakon dojave o bombi u četvrtak oko 9 sati.

Otprilike dva sata kasnije, službenici za protueksplozijske zaštite su nakon pregleda zgrade Županijskog suda utvrdili da se radilo o lažnoj dojavi. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Županijski sud u Splitu - 3 Županijski sud u Splitu - 3 (Foto: DNEVNIK.hr)

Pročitajte i ovo Učionica - 4 u tijeku provjere "Naša misija je da ubijemo, svi ćete umrijeti": Ponovno prijetnje bombama u školama

Kako su nam potvrdili iz splitske policije, dojavu o bombi je dobio djelatnik Suda. Na terenu su bili službenici Odjela za protueksplozijsku zaštitu koji će pregledati zgradu.

Pretpostavlja se, neslužbeno doznajemo, da se to dogodilo kako bi se odgodilo suđenje zločinačkoj skupini Željka Rajića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene