Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Završen očevid

Policija objavila detalje stravične nesreće kod Garešnice: Poginula dva putnika u sanitetskom vozilu, otkriveno i kako je došlo do sudara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Rogoži kod Garešnice dogodila se stravična prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule, a tri su teško ozlijeđene. Policija je obavila očevid.

U ponedjeljak oko 13:05, 52-godišnji vozač sanitetskog vozila marke Citroen bjelovarskih registarskih oznaka vozio je kroz Rogožu u smjeru Garešnice. Iz za sada neutvrđenih razloga vozilo saniteta prešlo je na u prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Uslijed toga je došlo do udara u kamion marke Mercedes karlovačkih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnji vozač. Na mjestu događaja poginula su dva putnika u sanitetskom vozilu dok su vozač te još dva putnika zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar.

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru. Po njenom nalogu tijela poginulih prevezena su na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar radi obdukcija, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Ovo su osma i deveta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, navode u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene