Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne otkrivajte nikome

Lijepa riječ sve bankomate otvara: Olakšao bankovni račun nevjerojatno naivnom muškarcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (33) sa šireg đurđevačkog područja prijavio je policiji računalnu prevaru nakon što je nepoznatoj osobi poslao podatke o kartici tekućeg računa i jednokratnu lozinku (PIN).

Oštećeni muškarac preko oglasnika je prodavao predmet pa mu se nepoznata osoba javila porukom. Tražila ga je podatke kartice tekućeg računa i jednokratnu lozinku, a 33-godišnjak je te podatke i poslao, nakon čega mu je s računa podignuto više tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Uhićen Hrvoje Vojković Hrvoje vojković Posao je započeo s Tuđmanovim unukom, Croatia osiguranje isplatilo mu je ogromnu otpremninu, a onda je pao jer nije posadio tulipane Hotel New Yorker u New Yorku Našao rupu u zakonu pa pet godina živio besplatno u hotelu, a onda zbog pohlepe sam sebe zeznuo

Policijski službenici PU koprivničko-križevačke provode daljnje kriminalističko istraživanje te upozoravaju građane da ne nasjedaju na razne internetske prevare i da se ne upuštaju u sumnjive novčane transakcije kako ne bi sami postali žrtve.

"Dobro razmislite i provjerite sve okolnosti, a ako smatrate da se radi o prevari ili nekom drugom protupravnom ponašanju, događaj prijavite policiji na broj 192. Osobne podatke, podatke tekućih računa banke ne dajte preko telefona bez obzira na to kako se netko predstavlja. Prilikom prodaje i kupnje putem raznih oglasnika budite oprezni!" upozorava policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene