Rovinj
Rovinj Foto: Srećko Niketić/Pixsell

Samo tijekom prijepodneva u Hrvatskoj su se utopile tri osobe.


Na plaži kod rovinjske Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciji "Dr. Martin Horvat" jutros nešto poslije 8 sati utopio se stariji muškarac.

Vezani članci Odette Sapač, direktorica TZ Rovinj Istarski šampion turizma noćas će prijeći dva milijuna noćenja: ''Vratili smo se na vrijeme kada se tražio krevet više'' Slika nije dostupna TRAGEDIJA U NACIONALNOM PARKU KRKA Kod Skradinskog buka utopio se 27-godišnjak

Dojava o utopljeniku stigla je u 8:38 sati, a potvrđeno je da je riječ o muškarcu rođenom 1946. godine. Glas Istre neslužbeno doznaje da je riječ o poznatom rovinjskom fratru M. G. koji je svakog jutra odlazio na kupanje.

Tijekom jutra preminule su još dvije osobe. Nešto prije 11 sati umro je 72-godišnji ronilac u Vranjicu tijekom akcije čišćenja podmorja. Zbog toga je akcija odmah prekinuta, a održavala se u organizaciji Građanske inicijative "Mjesto koje hoće živjeti". Više o toj tragediji pročitajte OVDJE.

Danas su Iz Nacionalnog parka Krka izvijestili da su na plaži Piska pronašli mrtvu žensku osobu, a neslužbeno se doznaje da se sumnja na utapanje. Više pročitajte OVDJE