Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatočili sirotog brata

Drama u Makarskoj! Mahao mačetom i noževima vičući da će ubiti brata: U ludom pohodu pomagale mu i sestre

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policajci Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, jednim muškarcem i dvije žene, za koje je utvrđeno da su pokušali prislili brata da im potpiše dokumente kako bi ostvarili imovinsku korist, dok je muškarac prijavljen i za tjelesnu ozljedu prijetnje.

Prema policijskim informacijama, 33-godišnji muškarac u društvu 40-godišnjakinje (brat i sestra), u srijedu je u kući fizički napao brata udarivši ga palicom po ruci, nakon čega ga je zaključao u sobu te mu nije dopuštao da izađe.

Čitavo vrijeme dok se oštećeni nalazio u sobi mahao je mačetom i noževima vičući da će ga ubiti, dok mu je 40-godišnja sestra prijetila. 

Također, 33-godišnjak je bratu zaprijetio da će ubiti članove obitelji. Brat i sestra nakon toga su telefonski nazvali 47-godišnju sestru, koja je također preko telefona prijetila oštećenom bratu.

Pročitajte i ovo Incident u istarskoj školi Za Dnevnik Nove TV Otac učenika iz Istre koji je napao učiteljicu ispričao što se događalo i poručio: "Moramo razmišljati i o posljedicama za njega"

Policija je utvrdila da su od brata tražili da potpiše dokumentaciju temeljem koje bi 33-godišnjak, 40-godišnjakinja i 47-godišnjakinja ostvarili imovinsku korist i rekli mu da to mora učiti u naredna dva dana, nakon čega su ga pustili.

Nakon zaprimljene prijave pronađene su i uhićene tri osobe te je provedeno kriminalističko istraživanje.

Policija je pretresla stan koji koristi 33-godišnji muškarac te pronašla i oduzela zračnu pušku s pripadajućim streljivom, tri noža, zavrtanj za davljenje, gumenu palicu, a od 40-godišnjakinje je privremeno oduzela mač, dva noža i teleskopsku palicu.

Pročitajte i ovo Cvijeće pred beogradskom školom Nova trauma za djecu Otac ubijene djevojčice iznio teške optužbe na račun liječnice: "Puštala im je narodnu glazbu i govorila da se povežu s duhovima mrtvih prijatelja"

Pročitajte i ovo Mia Roje Đapić Razgovarajte s djecom Stručnjakinja o djeci zlostavljačima: "Čak i ako nije riječ o vršnjačkom nasilju, oni vrlo vjerojatno doživljavaju neki drugi oblik nasilja"

Uz kaznenu prijavu 33-godišnji brat i 40-godišnja sestra privedeni su pritvorskom nadzorniku, dok će protiv 47-godišnje sestre kaznena prijava biti podnesena redovnim putem.

Oštećeni je zatražio liječničku pomoć jer je zadobio hematome.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene