Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prtljažniku kombija

Bajakovo: U autu imao 26,7 milijuna kuna heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici hrvatske policije na graničnom prijelazu Bajakovo pronašli su u prtljažniku kombi vozila 'Mercedes Vito', 88,6 kilograma heorina, 1000 kutija cigareta marke 'Marlboro' i 180 kutija cigareta marke 'Dunhill'.

Kombi vozilo, nizozemskih registracijskih oznaka, vozio je 44-godišnji nizozemski državljanin turskog podrijetla. Riječ je o do sada najvećoj zaplijeni droge na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske i graničnog prijelaza Bajakovo. Policija je drogu pronašla pri redovnoj kontroli, izvješćeno je na konferenciji za novinare održanoj popodne na prijelazu Bajakovo.

Pročitajte i ovo Ilustracija od 3. travnja Novi val poskupljenja cigareta: Pogledajte nove cijene Ilustracija Unosan posao u Mlinovima Pogledajte što je par skrivao u kući u Zagrebu: Upala im policija, a brzo se saznalo da za jednim traje međunarodna potraga

Droga i cigarete nalazili su se u putnim torbama zajedno s ostalim stvarima Nizozemca, koji je iz Turske putovao za Nizozemsku u pratnji supruge i troje malodobne djece, a na granični prijelaz Bajakovo došao je jutros oko 1,50 sati, rekao je načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Stipica Kuna.

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 26,7 milijuna, a cigareta na 26.000 kuna. Nad 44-godišnjim Nizozemcem u tijeku je kriminalistička istraga, nakon koje će, uz kaznenu prijavu, biti priveden u Županijski sud u Vukovar, istaknuo je načelnik PU vukovarsko-srijemske Kuna.

Od 2003. do 2009. godine na području PU vukovarsko-srijemske zapljenjeno je ukupno 271,5 kilograma heroina, 87,5 kilograma marihuane i 140 kilograma hašiša, dodao je. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene