Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhvaćen provalnik

Ako daljinskim zaključavate auto ovo bi vas moglo zanimati: "Provaljivao na parkiralištu, krao novac i kartice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je u subotu prijavila 58-godišnjaka osumnjičenog da je na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu provalio u tri automobila i iz njih ukrao novac i bankovne kartice kojima je podizao gotovinu.

Policija je izvijestila da je 58-godišnjak 5. lipnja oko 16.20 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu došao do mitsubishija kojeg je otvorio nakon što je uređajem za blokiranje signala blokirao zaključavanje i iz automobila uzeo bankovne kartice.

Pročitajte i ovo Misteriozni znakovi u Zagrebu - 2 Građani uznemireni Opasne misteriozne oznake pojavile su se u Zagrebu, dobro obratite pozornost: Ovo morate učiniti ako ih uočite Ilustracija Prijeti mu zatvor Duško krao po trgovini, zbrajao cijene, pazio da ne prijeđe 1000 kuna, ali ga zeznula jedna stvar

Istog i slijedećeg dana jednom od otuđenih kartica na bankomatu na Trešnjevci u više transakcija podignuo je ukupno 19.800 kuna. Novac iz bankomata je pokušao podignuti još osam puta, no u tome nije uspio pa je iskoristio drugu ukradenu karticu kojom je podignuo 6300 kuna. Tom je karticom još pet puta bezuspješno pokušao podići novac.

Na isti je način 27. kolovoza na istom mjestu blokirao zaključavanje na volvu iz kojeg je uzeo novac.

Identično je postupio i 6. veljače kada je oko 17.40 sati blokirao zaključavanje na volkswagenu iz kojeg je ukrao torbicu. Budući da u torbici nije bilo vrijednosti, osumnjičeni se vratio do automobila vrativši torbicu kako bi prikrio krađu, kažu u policiji.

Dodaju da ukupan plijen od krađe i podizanja novca na bankomatima iznosi 41.200 kuna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene