Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili jurnjavu

VIDEO 20-godišnjak BMW-om svoje majke jurio autocestom prema Zagrebu 254 km/h, zaustavile ga Kobre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vozilu su bili 20-godišnjak i njegov prijatelj. 20-godišnjak vozačku ima tek godinu dana, no to ga nije omelo da prekorači dozvoljenu brzinu za više od 100 km/h.

U petak u 18:25 sati policajci Mobilne jedinice prometne policije – Kobre na 192. km autoceste A1, na području PU ličko-senjske - naplatna postaja Gospić, u smjeru Zagreba snimili su vozača koji je vozio brzinom od čak 254 km/h, na mjestu gdje je dopuštena brzina do 130 km/h.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ograničenje 110 km/h Stiže kazna! Radar snimio Mercedes, vozač njime jurio autocestom 203 km/h: Policija objavila detalje Ilustracija BLIZU NAPLATNIH KUĆICA Novi detalji drame na autocesti A1, izgorio osobni automobil: "Ostao je samo lim, a ljudima su izgorjele sve stvari"

Vozilom marke BMW 320 D u vlasništvu njegove majke lijevom prometnom trakom vozio je 20-godišnji Zagrepčanin.

Vozačku dozvolu dobio je u svibnju prošle godine. S njim se u automobilu nalazio suvozač, također 20-godišnjak iz Zagreba.

Uz uvažavanje tolerancije, prekoračio je brzinu za 97 km/h.

Na mjestu događaja uručena mu je Obavijest o počinjenim prekršajima - prekoračenju brzine, za što je predviđena novčana kazna 5000 - 15.000 kn i 3 negativna boda te kretanja lijevom trakom za što je novčana kazna 2000 kn.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene