Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica prijatelja krenula su u nedjelju na ronjenje.


Na zadarskom području, između otočića Babac i Biograda na moru, u nedjelju se utopio 17-godišnji S.S. koji je bio s prijateljem na ronjenju na dah.

Kako su priopćili iz Ministarstva prometa i infrastrukture, nakon jednodnevne potrage, tijelo je danas pronađeno ispred obale Biograda na moru.

Vezani članci Automobil u Zadru visio s mola za vezivanje čamaca - 5 Otkriven uzrok nesvakidašnje nesreće: Vozačica ostala zarobljena u automobilu koji je visio s drvenog mola pa – dobila kaznu Vozilo zamalo završilo u moru - izvukli ga vatrogasci - 6 Vatrogasci izvlačili šokiranu vozačicu iz auta: Sletjela s ceste i završila na molu iznad mora

Tragičan kraj: Ronilac na dah pronađen mrtav kod otoka Šipnata

Dvojac se jučer u popodnevnim satima privatnom brodicom uputio roniti na dah kada je, prema navodu preživjeloga, njegovome prijatelju pozlilo te se, prema njegovim riječima, utopio. Prijatelj ga je uspio vezati za brodicu i pokušao ga tegliti do obale, no nakon izvjesnog vremena kada je primijetio da je tijelo poginuloga nestalo, obavještava OKC PU Zadarsku o navodnoj nesreći i nestanku tijela.

O uzrocima smrti mladog ronioca policija provodi istragu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook