Mihael i Antonio Arlović uspješno vode već dva biznisa, a uz to i studiraju.Sve što rade ima i humanitarnu notu - 10 posto njihove zarade ide za SOS Dječje selo Hrvatska.


Braća Mihael i Antonio Arlović prvo su za učenike i studente osnovali tvrtku za instrukcije, potom i dizajnirali liniju odjeće. Iz Cerne kraj Vinkovaca uspješno vode već dva biznisa, a uz to i studiraju. Oni su naša Bolja Hrvatska.

Vezani članci Navlačenje odjeće Bore se protiv stresa navlačenjem odjeće, njihova metoda djeluje i na gledatelje Online razočaranja (Foto: brightside.me) Naručile odjeću preko interneta i dobile stvari koje ne bi iskoristile ni kao krpe za pod

Još uvijek studenti, ali i uspješni direktori. Mihael ima 23, Antonio 19 godina, a već su vlasnici dviju tvrtki.

'Poduzetništvo mi predstavlja jednu veliku strast i kad uđeš u taj jedan krug teško je izaći, stalno te tjera naprijed da ostvaruješ nove ideje, projekte', rekao je za Dnevnik Nove TV Mihael.

Najnoviji projekt linija je odjeće za mlade. Posljednjih mjesec dana narudžbe samo stižu.

Njegovih ruku djelo jedinstveno je u svijetu

'Trudimo se stvoriti hrvatski modni brand koji će postati prepoznatljiv i u svakom slučaju nije lagano', tvrdi Antonio.

Iskustvo i znanje duguju roditeljima, koji su u početku pomogli i financijski.

'Mi smo i odrasli u poduzetničkom duhu, znači od malih nogu je posao broj 1 tema u obitelji. Roditelji su se bavili 25 godina poduzetništvom, tako da smo taj gen naslijedili od njih', objašnjava Mihael.

'Otkako smo na fakultetu su i profesori uvijek tu aktivni da nam pomognu, da nam daju neki savjet', kaže Antonio.

Za inovaciju hrvatskog inovatora zainteresirana i NASA?

Njihova poslovna priča krenula je prije dvije godine, kada su pokrenuli tvrtku koja učenicima i studentima nudi instrukcije i pripreme za maturu.

'Imamo individualne instrukcije za učenike osnovnih i srednjih škola i grupe također. U pripremi imamo još i akademiju matematike, fizike i kemije', rekao je Antonio.

Sve što rade ima i humanitarnu notu - 10 posto njihove zarade ide za SOS Dječje selo Hrvatska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook