Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello navijačima: 'Nemojte nam zviždati!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski izbornik Fabio Capello zamolio je navijače za strpljenje za vrijeme kvalifikacijske utakmice protiv Kazahstana, svjestan da bi moglo biti zviždanja ako Gordi Albion rano ne povede.

'Nadam se da navijači neće početi zviždati već nakon 20 minuta, ako Engleska do tad ne zabije gol,' izjavio je Capello uoči dvoboja protiv Kazahstana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Invazija Borata na Wembley Slika nije dostupna SP 2010: Poučeni iskustvom Englezi 'pušu' i na hladno

'To je iznimno važno. Nemojte zviždati! Morate nam pomoći. Važno je pustiti igrače da igraju.'

>> Lampard: 'Mi nismo ni glupi ni bahati!

>> Borat motivira Kazahstance da se osvete Englezima

'Englezi na novoobnovljenom Wembleyju nisu briljirali u posljednje dvije godine, a trenutak kad su dotakli domaćinsko dno definitivno je bio poraz od Vatrenih u studenom 2007. godine, zbog kojeg se nisu uspjeli plasirati na Europsko nogometno prvenstvo.

No, sada je na čelu Gordog Albiona moćni Fabio Capello, talijanski stručnjak koji ih je doveo ovog rujna do spektakularne pobjede 4:1 usred Zagreba. Očekivanja su opet velika.

Ako ćemo igrati samopouzdano, sigurno ćemo bolje proći nego na posljednjoj utakmici koju smo igrali na Wembleyu 'Engleski navijači traži od nas pobjedu i dobru igru. Razgovarao sam s igračima. Oni znaju što trebaju raditi.'

Capello je uvjeren u pozitivan rezultat svoje ekipe.

'Ako ćemo igrati samopouzdano, sigurno ćemo bolje proći nego na posljednjoj utakmici koju smo igrali na Wembleyu,' zaključio je talijanski stručnjak, aludirajući na poraz od Hrvatske u studenom prošle godine.

Utakmica između Engleske i Kazahstana na rasporedu je danas u 18 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene