Dok je zlatni gumb Supertalenta Marko Antolković izvodio pjesmu "Barcelona" na izboru za Miss Zagrebačke županije dizajner Ivica Skoko je zaplakao.

Galerija


Karla Zadro nova je Miss Zagrebačke županije i jedna je od budućih natjecateljica za Izbor za Miss Hrvatske. Njezina prva pratilja je Bojana Kresaj, dok je lentu druge pratilje osvojila Leonarda Novosel.

Vezani članci BIPA FASHION.HR Vodeća imena domaće modne scene zadužena za spektakl 30. jubilarnog FASHION.HR-a Let 3 "Pomahnitale manekenke": Poznati domaći rockeri na pozornicu stižu u štiklama i puni šljokica

Ovaj izbor ujedno je bio i prvi županijski izbor za Miss Hrvatske, a održao se u Vrbovcu, gdje se natjecalo devet djevojaka.

Najljepša djevojka odabrana je od strane žirija koji su činili Ivana Alilović - direktorica TZ Zagrebačke županije, Robert Đuranec – zamjenik gradonačelnika Vrbovca, Nenad Panian – gradonačelnik Dugog sela, Katarina Mamić – aktualna Miss Hrvatske, Daliborka Bunčić – direktorica hotela Bunčić, dizajneri Ivica Skoko i Zoran Aragović te Maja Vračarić – direktorica direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Cijela večer bila je podvučena i dobrom glazbom pa su tako nastupili Kiki Rahimovski, ženski vokalni sastav Lera te zlatni gumb Supertalenta Marko Antolković koji je čak i rasplakao publiku. Naime, dok je izvodio hit "Barcelona", u žiriju se raznježio i zaplakao Ivica Skoko kojem se bilo teško suzdržati na tako emotivnu izvednu mladog glazbenika.

Županijski izbori za Miss se nastavljaju, a djevojke se i dalje mogu prijaviti putem službene web stranice Izbora.

"Supertalent" je u finalu ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji najboljeg reality showa, a "Ples sa zvijezdama" i "Provjereno" nominirani su u kategoriji najbolje TV emisije. Serija "Na granici" nominirana je u kategoriji najbolje domaće TV serije te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Vruće u Hollywoodu: Mama na tulum stigla bez grudnjaka, a kći je samo to i nosila