Razotkriveni Kenan

Tko je najljepši muškarac svijeta i zvijezda "Crnog bisera" koja obara s nogu markantnim pogledom?

Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) +3 Tolgahan Sayışman (Foto: Instagram) Galerija

Tolgahan Sayışman turski je ljepotan kojega gledamo u hit-seriji "Crni biser" koja se trenutno prikazuje na Novoj TV.

Ljubitelji turskih sapunica od ove jeseni na Novoj TV prate hit-seriju "Crni biser". Puna intriga, ljubavnih zapleta, borbe između dobra i zla, sapunica "Crni biser" odmah je oduševila publiku. No osim sjajnog scenarija, seriju odlikuje i još nešto - cijela plejada zgodnih turskih glumaca koji kradu pažnju pripadnica nježnijeg spola. Među njima je definitivno najupečatljiviji markantni Tolgahan Sayışman koji glumi Kenana. 

Tolgahan je dosad možda bio nepoznat hrvatskoj publici, no sada se predstavio u pravom svijetlu - kao naočit i tajanstven lik koji odiše muževnošću. Koja je njegova priča?

Taj je turski glumac prije 14 godina proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu, a osim dobrog izgleda može se pohvaliti i zavidnom karijerom. Danas se njegove serije prikazuju u više od trideset zemalja na četiri kontinenta. No njegov je životni put bio velika borba. Njegov je početak bio skroman i mukotrpan, no na kraju se sav trud isplatio. 

Odrastao je u velikoj obitelji na Kadikoju na azijskoj obali Istanbula, a kao dijete je gajio san da će postati nogometaš. Ipak, kada je ušao u pubertet počela ga je zanimati gluma, pa je izrazio želju da upiše studij glume, no njegov strogi otac mu to nije dopustio. 

Unatoč tome što nije imao obiteljsku podršku, mladi Turčin nije se dao smesti već je odlučio pokoriti pozornice i filmska platna. U tome mu je značajno pomogla njegova vrlo uspješna manekenska karijera. Danas 37-godišnji Tolgahan 2005. je na natjecanju ljepote "Manhunt International" proglašen najljepšim muškarcem svijeta, a time mu je bila i osigurana medijska pažnja. Kada se probio u manekenskim vodama, došle su i prve glumačke uloge pa je Tolgahan tako prvi veći uspjeh zaradio na račun serije "Zbogom, Rumeli" u kojoj je igrao glavnu ulogu. Nakon toga je glumio u desetak serija.

Osim što je uspio na poslovnom planu, ruže mu cvatu i u privatnom životu. Od 2017. je u braku s 27-godišnjom glumicom i manekenkom Almedom Abaz, a ove godine im se rodio i sin Efehan. 

"Sretan sam što si se rodila i što si dio mog svijeta. Ostatak mog života bit će pun tvoje ljubavi. Sretna nam godišnjica", napisao je u veljači glumac uz fotografiju s vjenčanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İyi ki doğdun iyi ki varsın benim dünyalar güzelim ❤️ hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Doğum günün ve evlilik yıldönünümüz kutlu olsun.Birlikte nice yaşlara nice güzel yıllara inşallah ❤️💐

Objavu dijeli Tolgahan Sayışman (@tsayisman)

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +7 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Od Maje smo navikli na svašta, ali je u badiću ovakva kroja još nismo vidjeli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene