Glumac Rob Schneider nekoć je bio velika holivudska zvijezda, no njegova era definitivno je prošla.

Galerija


Komedijaš Rob Schneider dobro je poznati lice komedija kasnih 1990-ih i ranih 2000-ih, a pamtimo ga posebno po naslovima "Muški žigolo", "Životinja" i "The Hot Chick", no danas ga rijetko možemo vidjeti u nekom novom filmu. 

Vezani članci Richard Gibson Kultnog glumca iz serije "Allo, Allo" pamtimo kao uštogljenog Herr Flicka, no što radi i gdje je danas? Val Kilmer Bio je san žena diljem svijeta, a onda se suočio s teškom bolesti zbog koje mu se život okrenuo naglavačke

Karijeru je započeo u proslavljenoj emisiji "Saturday Night LIve" 1988., a tamo se zadržao do 1994. Upravo je tijekom rada na toj emisiji stekao doživotnog prijatelja, još jednog poznatog holivudskog frajera, Adama Sandlera, s kojim je kasnije snimio mnogo komedija. Prva važna uloga bila mu je ona u hit-komediji "Muški žigolo", a zatim je počeo nizati uspješnice.

Ovaj slavni stand-up komičar i glumac koji se profilirao za uloge u šašavim i otkačenim komedijima često ne visoke kvalitete, ali velikog šarma, danas je mnogima omiljeno lice koje kada osvane na televiziji budi nostalgiju. Ipak, gdje je Rob danas?

Nažalost, pomalo je iščeznuo iz fokusa javnosti, a iako se još uvijek bavi snimanjem filmova, teško da ćete ga imati prilike vidjeti na velikom platnu kinodvorane. Snima niskobudžetne i nerazvikane naslove, pa se s pravom može reći kako je njegova era završila.

Schneider je 1989. postao otac djevojčice Elle King koju je dobio iz veze s modelom London King, a prvi puta se oženio tek 2011. godine i to za televizijsku producenticu Patriciju Azarcoyja Arce. S njom je dobio još dvije kćeri. 

Je li slavni nogometaš zbog ove seksi 26-godišnjakinje na trenutak zaboravio na svoju bujnu crnku?