seks-simbol

Proglasili su ga najseksi muškarcem svijeta, a prije nego se skrasio s 33 godine mlađom u krevetu su mu bile mnoge kolegice

Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Getty Images) Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) Julia Roberts, Richard Gere (Foto: Profimedia) +1 Richard Gere (Foto: AFP) Galerija

Richard Gere je osvojio srca žena još sredinom 70-ih godina, a tijekom zavidne karijere šuškalo se da ljubi mnoge kolegice uključujući i Kim Basinger.

Holivudski šarmer Richard Gere jedan je od najpriznatijih glumaca na svijetu, a svoju blistavu karijeru započeo je još 70-ih godina.

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva - 4 kemija je vidljiva! Ljubio je mnoge slavne ljepotice, ali sreću je pronašao tek u sedmom desetljeću s 34 godine mlađom!

Odrastao je u New Yorku, a za umjetnost se počeo zanimati još u srednjoj školi. Bio je mežu najboljima u gimnastici i sviranju trube, a studira je filozofiju na Sveučilištu Amherst, no nikada nije završio fakultet. U kazalištu je počeo raditi 1969. godine, a sredinom 70-ih dobio je prvu filmsku ulogu. Nakon što se pojavio u "Američkom žigolu" osvojio je svijet te je postao seks-simbol. Za film "Oficir i džentlmen" iz 1982. godine dobio je dva Oscara od šest nominacija, a ostalo je povijest.

Veliku slavu postigao je i romantičnim komedijama, a nekoliko puta se na velikom platnu pojavio s kolegicom Julijom Roberts. Godine 1999. časopis People je Gerea proslasio najseksi muškarcem na svijetu. Upravo Gere je skladao glazbu za kultni film "Zgodna žena", a radio je i glazbu za film "Odbjegla nevjesta". Za "Chicago" je čak naučio plesati step.

70-ih godina je ovaj slavni glumac ljubio glumicu Penelope Milford, nakon koje se našao u zagrljaju umjetnice Sylvie Martins. Povezivali su ga s brojnim kolegicama, među kojima su Dawn Steel, Loree Rodkin, Barbra Streisand i brojne druge, a optuživali su ga i da je imao afere s Priscillom Presley i Kim Basinger.

Sa supemodelom Cindy Crawford bio je u braku od 1991. do 1995. godine, a u studenom 2002. vjenčao se s manekenkom Carey Lowell. Par je u braku dobio sina Homera Jamesa, a 2013. su se rastali nakon 11 godina braka. Početkom travnja 2018. Gere je pred oltar odveo 33 godine mlađu španjolsku aktivisticu Alejandru Silvu. Par mjeseci kasnije objavili su da čekaju svoje prvo dijete, a u travnju ove godine na svijet je stigao njihov drugi sin.

Alejandra je inače kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrida Ignacija Silve. Glumac je upoznao novinarku dok se razvodila od supruga, geologa Govinda Friedlanda (45), sina američkog rudarskog magnata Roberta Friendlanda. Silva s Govindom ima sina Alberta (8).

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene