Rijetko ju viđamo

Bila je slatkica iz "Prljavog plesa", a onda si je operacijama uništila karijeru: Evo kako danas izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Grey proslavila se ulogom Baby u kultnom romantičnom filmu "Prljavi ples", no njezin je uspjeh bio kratkoga vijeka.

Nekoć holivudska slatkica, a danas zaboravljena glumica. Jennifer Greyproslavila se 1987. kada je osvojila svijet svojim senzualnim plesnim koreografijama koje je otplesala sa Patrickom Swayzeom u "Prljavom plesu", jednom od najromantičnijih filmova svih vremena. 

Pogledaj i ovo showbuzz teški trenuci Holivudski par se razvodi nakon 19 godina braka: "Plačemo dok ovo objavljujemo"

Od izlaska filma prošlo je već više od 32 godine, a njegov sjaj i popularnost i dalje ne blijede. Priča o tinejdžerki Baby, koju je odglumila Grey, i njezinoj ljetnoj romansi s instruktorom plesa Johnny Castleom, kojeg je utjelovio Swayze, pokazala se bezvremenskom pa je mnogima i dalje jedna od omiljenih filmskih romansi. 

Jennifer se na audiciji za film izdvojila iz mase djevojaka zahvaljujući svojem nesavršenom licu, koje je u međuvremenu operacijama deformirala. Iako je Jennifer željela promijeniti svoj izgled na bolje i popraviti svoj vrlo prepoznatljiv nos - korekcijom je zapravo zapečatila svoju holivudsku karijeru. 

Njezine su nesavršenosti bile ono što ju je činilo posebnom i lako prepoznatljivom, a kada ih je estetskom kirurgijom uklonila - nestalo je njezine slave i uspjeha. Nakon velikog uspjega "Prljavog plesa" Jennifer se ranih 1990-ih podvrgla dvijema opearacijama nosa. Rezultat je bio takav da su je i njezini prijatelji jedva prepoznavali - a kamoli obožavatelji. 

Hollywood odjednom više nije bio zainteresiran za slatkicu koja odlično pleše, a sama Jennifer godinama kasnije opisala je svoje iskustvo s operacijama kao iznimno negativno. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I❤️NY

Objavu dijeli Jennifer Grey (@jennifer_grey)

"Ušla sam u operacijsku salu kao zvijezda, a izašla sam kao anonimka", rekla je jednom glumica te dodala kako je gubitak slave i popularnosti za nju bio traumatičan. S obzirom na zamjetnu fizičku promjenu i manjak posla, Jennifer je jedno vrijeme razmišljala o opciji da promijeni ime ne bi li ponovno započela karijeru, no na kraju je odustala od tog nauma. 

Bila je posebno nezadovoljna činjenicom da je zbog operacija počela strašno nalikovati na svog oca, glumca Joela Greyja, kojeg publika pamti po ulozi u "Cabaretu" iz 1972. godine. 

Zanimljivo je kako se Jennifer prije no što je izgubila popularnost i naklonost holivudskih producenata sama odlučila nakratko povući se iz filmskog svijeta. Naime, izlazak "Prljavog plesa" obilježila je teška nesreća u kojoj su poginule dvije osobe. Jennifer se vozila u automobilu s glumcem Matthewom Broderickom s kojim je bila u tajnoj vezi, a u automobilu s kojim su se sudarili bile su majka i kći - obje su preminule od posljedica teških ozljeda. 

Zbog tuge koju je osjećala Jennifer se na neko vrijeme povukla iz filmske industrije. Kada se odlučila vratiti napravila je kardinalnu pogrešku i krenula se operirati - nakon čega je njezina karijera krenula silaznom putanjom. 

Inače, Jennifer su u prošlosti povezivali s glumcem Johnnyjem Deppom i novinarom Georgeom Stephanopoulosom, a od srpnja 2001. godine je u braku s glumcem i redateljem Clarkom Greggom, s kojim ima kćer Stellu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene