U trenu sve drugačije

Bila je tiha patnja mnogih muškaraca, a onda se zbog jedne nezgode našla na korak do smrti i cijeli život joj se preokrenuo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leslie Ash bila je zvijezda sitcoma ''Nepristojni ljudi'', a njezina životna proča na kraju ispada pomalo teška.

Leslie Ash (61) proslavila se 90-ih u britanskom sitcomu "Nepristojni ljudi" ulogom Debre zbog koje je postala tiha patnja mnogih muškaraca. 

Glumica je svoju karijeru izgradila isključivo na talentu, nije imala nikakve skandale i vodila je miran obiteljski život sa svojim suprugom, bivšim nogometašem Leejem Chapmanom (61). Supružnici su se vjenčali 1988. i dan danas su u braku te su skupa dobili sinove Josepha (31) i Maxa (28). 

No onda se Leslie htjela malo pomladiti i odlučila se na zahvat koji joj nije bio potreban jer je svima bila draža prirodna. Glumica je htjela punije usne, ali nije dobila rezultat koji je željela. 

"Htjela sam izgledati kao Elizabeth Hurley ili Meg Ryan. Ne znam što mi se dogodilo, nekad sam se smijala tim napumpanim ženama", ispričala je Ash za The Sun

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leslie Ash (@leslieash_)

Ona je otputovala u Venezuelu na povećanje usnica kod doktora koji je radio na crno i završila s deformacijom. Naime, ubrizgan joj je tekući silikon umjesto kolagena koji joj je pomaknuo mišiće u ustima, a liječnici to nikako nisu mogli izvući. 

"Jedino što mogu reći ljudima je: 'Dobro istražite sve prije nego ovako nešto napravite'", rekla je Ash u intervjuu. 

Tu nije kraj njezinih problema. Godine 2004. je doživjela nezgodu u krevetu sa svojim mužem Leejem te su rezultat toga bila povrijeđena rebra. Završila je u bolnici, a tamo se nastavio njezin nesretni niz. 

Naime, Leslie se zarazila bakterijom zlatni stafilokok i bila je na korak do smrti te je zbog svega provela pet godina u krevetu tijekom oporavka. Posljedica je toga da glumica sada svugdje ide koristeći štap. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leslie Ash (@leslieash_)

"Rekli su mi da nikad više neću hodati. To je bila noćna mora. 25 posto moje moždine je tada oštećeno. Ipak, uprkos svim prognozama, hodam. Sa štapom uglavnom, ali hodam", rekla je Ash koja nastoji gledati pozitivnu stranu u svemu. 

"U proteklih 15 godina više sam bila u bolnicama nego van njih. Dugo sam bila na antidepresivima i da nije bilo mog muža Leeja ne bih se mogla izboriti sa svime time", zaključila je glumica koja se vraća na male ekrane u britanskoj seriji "Doktori. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene