Iz susjedne nam zemlje!

Nitko ne može vjerovati da je ova ljepotica nekad bila muškarac, a evo zašto danas svi pričaju o njoj!

Igor Pejić (FOTO: Instagram) Igor Pejić (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Pejić (FOTO: Instagram) Andreja Pejić (Foto: Instagram) +0 Andreja Pejić (Foto: Getty) Galerija

Andreja Pejić danas je jedna od najuspješnijih i najbogatijih manekenki, a cijeli svijet o njoj ne prestaje pričati otkako je 2014. godine promjenila spol.

Bosanskohercegovačka manekenka Andreja Pejić nekada je javnosti bila poznata i kao Andrej Pejić, prije nego je 2014. godine odlučila promijeniti spol, nakon čega je postala jedna od najuspješnijih manekenki današnjice.

Andreja je rođena kao transrodno dijete 1991. godine u Tuzli, a roditelji su joj se razveli ubrzo nakon njezina rođenja. Nju i brata Igora odgajale su majka i baka, a obzirom na rat koji je harao Bosnom i Hercegovinom obitelj se morala preseliti radi vlastite sigurnosti.

2000. godine počeli su živjeti u Australiji, a tada još uvijek Andrej, nije znao puno o vlastitoj seksualnosti, sve dok nije navršio 13 godina i počeo istraživati vlastito tijelo. Nakon što je završila školu zaposlila se u jednom lancu brze hrane gdje ju je primijetio jedan agent i uveo ju u svijet mode gdje su ju brzo zapazili i angažirali slavni svjetski dizajneri. Od samih početaka nosila je muške i ženske revije Jeana Paula Gaultiera, a MODELS.com uvrstio ju je na listu najboljih 50 modela svijeta i to na 18. mjesto. Iste je godine bila uvrštena na popis 100 najseksepilnijih žena svijeta.

Zbog svoje transrodnosti Andreja je na društvenim mrežama stekla velik broj pratitelja i obožavatelja, a otvoreno su joj poručivali kako ju više vole vidjeti kao muškarca nego ženu. Međutim, Andreja je duboko u srcu znala tko je i donijela je odluku koja joj je promijenila život.

2013. godine našla se na naslovnicama svjetskih medija nakon što je objavila vijest o promjeni spola i otvoreno progovorila o toj temi.

"Ljudi su mi govorili da ću izgubiti ono što nosim u sebi i da više neću biti zanimljiva, da na svijetu postoji već puno lijepih djevojaka", izjavila je u intervjuu za Vogue.

Godinu dana kasnije podvrgnula se zahvatu, a za oporavak su joj trebala dva mjeseca. Danas je ponosna na sebe i ne žali zbog odluke koju je donijela. Jedna je od najbogatijih manekenki u Australiji čija se imovina procjenjuje na oko 2 milijuna dolara.

Andreja je trenutačno slobodna, iako se 2013. godine šuškalo kako se udala za modnog dizajnera Rembrandta 'Remyja' Durana, ali to se ipak kasnije pokazalo samo kao nagađanje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila fotografiju pokojnog oca, a njezini fanovi uočili su detalj koji ih je začudio: "Zašto si to krila od nas?"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +9 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Poslije napisa o nevoljama u braku, najnovije fotke Vedrana Ćorluke ipak pričaju neku drugu priču!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene