Željko bebek i sin zajedno su nastupili na CMC festivalu u Vodicama i tamo pokazali koliko su dobar tim.

Galerija Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek +33 Željko Bebek i Zvonimir Bebek

Pjevač Željko Bebek i njegov sin Zvonimir nastupili su zajedno na CMC festivalu u Vodicama, a već neko vrijeme se priča kako je Zvonimir ozbiljno krenuo očevim stopama.

Vezani članci Željko i Ružica Bebek - 9 Unatoč 34 godine razlike, njihova ljubav jača je no ikada, a upoznavanje ovog domaćeg para bilo je kao u bajci! Željko Bebek - premijera autobiografije Bebek otkrio zašto je mnogima smetao njegov uspjeh, a Ćiro iskreno progovorio o borbi sa zloćudnom bolesti!

Njih dvojica zajedno su snimili i duet pod nazivom "Kakav otac takav sin" čiji se naziv apsolutno može poistovjetiti s njihovim stvarnim životom.

''Zvone je jako rano ušao u bend. Kad je bio na tri pjesme gost, ja sam već tad shvatio da ga publika jako voli i da zaslužuje biti član benda'', rekao je Željko.

Zvonimir ističe kako mu otac osim na glazbenom putu, pomaže i u pitanju djevojaka pa rado od njega traži savijete:

''Naravno, to je najbitnije. S tatom sam inače jako puno vremena, jako puno pričamo'', rekao je. 

Inače, ovaj dvadesetogodišnji mladić ne bavi se samo glazbom već i studira digitalni marketing te ga mogu osvojiti samo komunikativne i zabavne djevojke.

Željko Bebek je ponosan na činjenicu što ga sin slijedi, a na pozornici već odavno ima nasljednika. Bebek junior pjeva, svira gitaru i klavir, i to nije sve.

''Počeo sam i pisati tako da bih volio i u tome poslije napredovati'', rekao je u jednom intervjuu. 

Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu! Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +31 Lidija Bačić

Njenog 25 godina starijeg dečka nije bilo na vidiku, rijetko se odvajaju, ali bez njega je još i veća zvijezda! Jessica Ledon - 2 Jessica Ledon Jessica Ledon - 3 +26 Jessica Ledon - 4

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju