Kakav tim!

Fotke kao dokaz da je Bebekov sin pravi očev nasljednik, napravili su pravi show u Vodicama na festivalu!

Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek Dusko Jaramaz 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek In Magazin: Željko Bebek In Magazin: Željko Bebek In Magazin: Željko Bebek In Magazin: Željko Bebek In Magazin: Željko Bebek In Magazin: Željko Bebek +12 In Magazin: Željko Bebek Galerija

Željko bebek i sin zajedno su nastupili na CMC festivalu u Vodicama i tamo pokazali koliko su dobar tim.

Pjevač Željko Bebek i njegov sin Zvonimir nastupili su zajedno na CMC festivalu u Vodicama, a već neko vrijeme se priča kako je Zvonimir ozbiljno krenuo očevim stopama.

Pogledaj i ovo Željko i Ružica Bebek - 2 Mlađa je od njega 34 godine Željko Bebek suprugu je povodom važne godišnjice iznenadio romantičnim putovanjem, evo gdje ju je to odveo!

Njih dvojica zajedno su snimili i duet pod nazivom "Kakav otac takav sin" čiji se naziv apsolutno može poistovjetiti s njihovim stvarnim životom.

''Zvone je jako rano ušao u bend. Kad je bio na tri pjesme gost, ja sam već tad shvatio da ga publika jako voli i da zaslužuje biti član benda'', rekao je Željko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek)

Zvonimir ističe kako mu otac osim na glazbenom putu, pomaže i u pitanju djevojaka pa rado od njega traži savijete:

''Naravno, to je najbitnije. S tatom sam inače jako puno vremena, jako puno pričamo'', rekao je. 

Inače, ovaj dvadesetogodišnji mladić ne bavi se samo glazbom već i studira digitalni marketing te ga mogu osvojiti samo komunikativne i zabavne djevojke.

Željko Bebek je ponosan na činjenicu što ga sin slijedi, a na pozornici već odavno ima nasljednika. Bebek junior pjeva, svira gitaru i klavir, i to nije sve.

''Počeo sam i pisati tako da bih volio i u tome poslije napredovati'', rekao je u jednom intervjuu. 

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +28 Lidija Bačić Celebrity Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Ledon - 2 Jessica Ledon Jessica Ledon - 3 Jessica Ledon - 4 +9 Jessica Ledon - 1 Celebrity Njenog 25 godina starijeg dečka nije bilo na vidiku, rijetko se odvajaju, ali bez njega je još i veća zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene