U svojoj posljednjoj epizodi, koja je trajala jedan sat i dvadeset minuta, srednjovjekovna ''fantasy'' serija ''Igra prijestolja'' nastala na temelju romana Georgea R. R. Martina, završila je svoju priču za mnoge likove i isprepletene zaplete.

Galerija


Nakon osam sezona i 73 epizode popularna HBO-ova serija "Game of Thrones"(Igra prijestolja) došla je do svog kraja rano u ponedjeljak, uz neizostavan šokantan kraj i izbor vrlo nevjerojatnog lika za kralja, prenose mediji.

Vezani članci Reakcije fanova na finalnu epizodu Igre prijestolja (Foto: AFP) Kme, kmeeee, ali to nije u skladu s karakterizacijom lika! Prestanite kukati, to je samo serija. Fantasy serija Premijera posljednje sezone Igre prijestolja (Foto: Profimedia) Više od milijun bijesnih obožavatelja "Igre prijestolja" potpisalo peticiju za remake finalnih epizoda, glumci uvrijeđeni!

U svojoj posljednjoj epizodi, koja je trajala jedan sat i dvadeset minuta, srednjovjekovna fantasy serija na temelju romana Georgea R. R. Martina, završila je svoju priču za mnoge likove i isprepletene zaplete.

Velika konkurencija za Željezno prijestolje, kojim predsjeda kralj i koje je sačinjeno od stotine mačeva, prvotno je završila smrću te nakon toga nevjerojatnim izborom nasljednika izmišljenog kraljevstva Westeros.

Time je zaključena priča serije koja je perjanica izdavačke kuće HBO, a posljednja sezona predmet je mnogih rasprava, gdje su i fanovi i kritičari neke zaplete smatrali problematičnim, pogotovo u pitanju razvoja jednog od likova u priči.

Posljednja sezona serije postavila je i nove rekorde za HBO, koji je objavio da je u prosjeku po epizodi seriju gledalo 43 milijuna ljudi samo u Sjedinjenim Državama, što je porast od 10 milijuna gledatelja u odnosu na sezonu prije.

A iako se posljednja sezone ove serije montirala dvije godine, uspjeli su ju obilježiti neki od gafova. Naime, u zadnjoj epizodi našla se plastična boca, a sve to nakon što se u jednoj od scena u četvrtoj epizodi vidjela kartonska čaša s plastičnim poklopcem u kojoj je bila kava.

(Hina)

Ova bujna Marokanka danas je uspješna dizajnerica, a nekad je bila u centru skandala s dva pohotna nogometaša