Glumica Stana Katić, koja se proslavila ulogom u seriji "Castle", za supruga Krisa Brkljača udala se u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali, a Hrvatsku je zadnji put posjetila 2019. godine.

Galerija


Kanadsko-američka glumica Stana Katić (42) domaćoj javnosti najpoznatija je po ulozi detektivke Kate Beckett, koju je sedam godina glumila u popularnoj kriminalističkog seriji "Castle", koju ponovno možete pratiti u večernjem programu Dome TV.

Vezani članci Slika nije dostupna Holivudska diva poručila ''Balkan zaslužuje malo mira'' Slika nije dostupna ŠARMIRAO SVJETSKU LJEPOTICU "Kad je čula da sam iz Hrvatske sjetila se bivšeg muža"

Rođena je u Hamiltonu u kanadskoj pokrajini Ontario, kamo su se njezini roditelji doselili iz Hrvatske. Stana je stoga odmalena uz engleski učila i hrvatski jezik, a na svoje je podrijetlo jako ponosna te se čak i vjenčala u Dalmaciji.

Za australskog biznismena srpskog podrijetla Krisa Brkljača udala se 2015. godine u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali, a Hrvatsku je posljednji put posjetila u siječnju 2019.

"Hrvatska je divan dio svijeta, posebno Dalmacija, fantastična je. Uzbuđena sam svaki put kad idem onamo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. Doista spektakularan dio svijeta", kazala je za Brač Online prilikom svoga posjeta Braču, gdje se okušala i u klesanju kamena.

Svojim korijenima jednom se prilikom pohvalila i na Instagramu, gdje je objavila fotografije svojih baka Hrvatica Stane i Mande.

Vatreno je navijala i za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018, godine, a nakon što su izgubili u finalu, našim je reprezentativcima na društvenim mrežama čestitala jer su pokazali srce na terenu.

Stana se s roditeljima, četvero braće i sestrom iz Kanade preselila u Auroru u američkom Illinoisu, a nakon srednje škole, 1996. godine, studirala je glumu u Chicago's Goodman School of Drama.

Osim u seriji "Castle", gdje je glumila uz Nathana Filliona, Stana se proslavila i ulogama u filmovima "Gozba ljubavi", "Duh" te "Zrno utjehe", a posudila je i glas Wonder Woman u najnovijem DC-jevu animiranom filmu "Društvo pravde: Drugi svjetski rat". Stana je 2008. godine osnovala i svoju produkcijsku kuću Sine Timore Productions, što na latinskom znači 'bez straha'.

Pripijeno izdanje nije pokvario ni pogled na njezina stopala, i bez 18 godina starijeg dečka mamac je za paparazze

Zbog badića za koji nikome nije jasno koja je njegova svrha svi su se okretali za njom, stvarno je neobičan