Raspuhalo i Plenkovića

Prije sjednice Vlade našle su se u neočekivanim problemima zbog vjetra, a zanimljivi trenuci zabilježeni su kamerom!

Zagreb: Vjetar se poigrao s haljinama suradnica koje dolaze na sjednicu Vlade RH Zagreb: Vjetar se poigrao s haljinama suradnica koje dolaze na sjednicu Vlade RH Slavko Midžor/Pixsell 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zagreb: Vjetar se poigrao s haljinama suradnica koje dolaze na sjednicu Vlade RH Zagreb: Vjetar se poigrao s haljinama suradnica koje dolaze na sjednicu Vlade RH Andrej Plenković Andrej Plenković +0 Zagreb: Vjetar se poigrao s haljinama suradnica koje dolaze na sjednicu Vlade RH Galerija

Vjetar se poigrao s haljinama suradnica koje su došle na sjednicu Vlade RH u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, a s vjetrom su se borili i premijer Andrej Plenković te ministar Vili Beroš.

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održana je sjednica Vlade RH, a fotograf Pixsella tamo je zabilježio zanimljive trenutke.

Suradnice koje su došle na sjednicu pri izlasku iz automobila našle su se u neočekivanim problemima zbog jakog vjetra koji se poigrao s njihovim haljinama i morale su ih pridržavati rukama kako ne bi pokazale više od planiranog.

A iako im je pokvario frizure i zamalo ih doveo u neugodnu situaciju, vjetar im nije pokvario raspoloženje i sve su pretrpjele nasmijane.

U malim problemima našao se i premijer Andrej Plenković, koji nije mogao obuzdati svoju kravatu, a s vjetrom se borio i ministar Vili Beroš.

Fotografije vjetrovitih trenutaka ispred NSK-a pogledajte u galeriji.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić i ELFSI Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 4 +9 Mia Negovetić Celebrity Našu pjevačicu koja je odrasla pred očima javnosti više nije lako prepoznati, a sad se pohvalila i seksi ukrasom na tijelu!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Ecija Ivušić Ecija Ivušić Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 +4 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Celebrity Ecija Ivušić pokazala vitko tijelo u bikiniju, a sve je nasmijao komentar njezina budućeg muža

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene