Zac Efron 2012. godine prošetao je crvenim tepihom na premijeri animiranog filma "The Lorax", na kojem se dogodila mala nezgoda.

Galerija


Kada su u pitanju holivudski crveni tepisi, uglavnom se na njima slavnim damama potkradaju neugodnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Angelina prvi put u javnosti nakon operacije Slika nije dostupna Ljepotica za koju je vrijeme stalo

Bilo da im iz skupocjenih kreacija ispadaju intimni dijelovi tijela, nešto pukne kad ne treba i slično, pripadnice ljepšeg spola uglavnom su te o kojima se dan poslije piše kako su opet imale problema s onime što su nosile.

No u Hollywoodu je tu i tamo bilo situacija u kojima je određena odjeća bila problematična i za neke muškarce, kao npr. uske traperice za mladog glumca Zaca Efrona, koji je neko vrijeme bio teen idol za kojim su žene doslovno vrištale.

On je 2012. godine prošetao crvenim tepihom na premijeri animiranog filma "The Lorax", u kojem je posudio svoj glas liku Teda. Dok je pozirao okupljenim fotografima te prebirao po džepu svojih hlača, iz njega je ispao paketić kondoma za koji se kasnije ispostavilo i da je veličine "extra large".

Zac se ekspresno požurio skupiti paketić s poda, no šteta je bila učinjena. Zapravo, nije šteta širiti odgovorni i zaštićeni seks među ljudima, posebno mladima, no javnosti je zasmetala činjenica što se seks promovira među tako mladom publikom.

Zac nije skrivao nelagodu zbog situacije u kojoj se tada našao, no kasnije je u intervjuima sve okrenuo na šalu.

"Da, poslao sam dobru poruku time", jednom je prilikom izjavio. U to vrijeme holivudski ljepotan viđao se s kolegicom Lily Collins, kćeri legendarnog glazbenika Phila Collinsa, kojoj je također intimno zdravlje bilo na prvom mjestu, barem po onome što smo vidjeli.

Bivši par trenutno promovira svoj novi film "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", u kojem Zac igra serijskog ubojicu Teda Bundyja, a radnja se odvija kroz kronike njegove bivše djevojke koju glumu Collins.

Iako to zasigurno nije bio najveći blam na crvenim tepisima, bio je jedan od onih o kojima se priča i dandanas.

 

Ovako izgleda lice jedne od nekad najzgodnijih starleta poslije brojnih odlazaka pod nož