Courteney Cox i Michael Keaton bili su u vezi gotovo šest godina, no cijelo su vrijeme pazili da ne odaju previše detalja medijima.

Galerija


Slavni parovi trenutačno toliko zabavljaju javnost da gotovo pa i zaboravimo bivše ljubavi koje su prije nekoliko godina žarile i palile medijskom scenom. Jedan su od tih parova glumci Courteney Cox i Michael Keaton.

Vezani članci Matthew Perry i Courteney Cox (Foto: Profimedia) Među njima je uvijek postajalo nešto više: Slavni glumac nikad nije uspio preboljeti kolegicu iz serije? Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Fanovi ''Prijatelja'' konačno bi mogli doći na svoje: Informacija o kojoj se dugo šuška postat će stvarnost?

Glumica se oduvijek divila Keatonovu talentu, a upoznala ga je preko zajedničkog prijatelja 1989. godine. Na prvom spoju bili su u glumičinu stanu te su, prema njezinim riječima, pričali oko pet sati bez prestanka. "Razgovarali smo o svojim kućama iz snova te o domu kakav bismo zajedno htjeli izgraditi", rekla je Cox u jednom intervjuu.

Unatoč razlici od 13 godina, par se brzo zbližio. Courteney je često govorila kako su ona i Michael srodne duše te su se mogli osloniti jedno na drugo. Tako je započela njihova veza koja je trajala šest godina.

Oboje su štitili svoj privatni život od početka, stoga je medijima bilo jako teško uopće uloviti ih zajedno. "Ako medijima pričate o svojoj vezi, onda je automatski u nju uključeno puno više ljudi", rekla je glumica jednom prilikom. Ipak, nisu dugo mogli skrivati baš svaki detalj.

Jednom prilikom u medije je procurilo da se Cox počela viđati s Jimom Carreyjem, a Keaton je iz ljubomore navodno utrčao na set te zaprosio Courteney. Kasnije je na vidjelo izašla činjenica da su u tom trenutku Keaton i Cox bili u prekidu. Nakon toga su se svađali i mirili godinama.

Glumica je dosta godina kasnije rekla da je Keaton već imao dijete i da se ispostavilo kako imaju potpuno drugačije osobnosti, te zato nije htjela pred oltar s njime. Sve su te razlike šest godina nakon idile dovele do raskida.

"Ništa u našoj vezi nije bilo jednostavno. Ipak, to je najvažnija veza koju sam imala u životu i on je najdivnija osoba koju sam ikada upoznala", rekla je nakon prekida zvijezda serije "Prijatelji".

Ne odvajaju se: Zločesti dečko Hollywooda snimljen kako ljubi bivšu suprugu dvije godine nakon razvoda