Kakva ekipa!

Zrinka Cvitešić u društvu svjetske glumačke elite na jahti Woodyja Harrelsona, svoj važan dan nije mogla bolje obilježiti!

Woody Harrelson - 8 Woody Harrelson - 8 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson Woody Harrelson - 1 Woody Harrelson - 2 Woody Harrelson - 3 Woody Harrelson - 4 Woody Harrelson - 5 Woody Harrelson - 6 Woody Harrelson - 7 Woody Harrelson Woody Harrelson +23 Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 2 Galerija

Woody Harrelson s ekipom uživa obilazeći Lijepu Našu, a društvo im je u ponedjeljak pravila i naša glumica Zrinka Cvitešić, koja je kolege posjetila na jahti.

Legendarni holivudski glumci Woody Harrelson i Matthew McConaughey i ostatak ekipe već nekoliko dana uživaju ploveći diljem Lijepe Naše, a trenutačno su svoj mir pronašli na otoku Korčuli, na kojem su nakon partije šaha na luksuznoj jati uživali u kupanju.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham Tu su baš uživali! Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

Nakon nekoliko sati kupanja vratili su se družiti na jahtu, a tamo ih je posjetila i naša glumica Zrinka Cvitešić. 

Fotografi su ulovili nju i kolege u opuštenoj atmosferi dok razgovaraju te vidno uživaju u zajedničkom druženju, a među njima je bio i glumac David Spade. Kasnije su se pridružili ostatku ekipe i zajedno razmjenjivali teme i smijali se od srca. 

Zrinka i Woody zbližili su se tijekom snimanja filma ''Lost in London'', a zanimljivo je da je naša glumica jučer proslavila i svoj 43. rođendan. 

Podsjetimo, u Hrvatsku je prije nekoliko dana stigao i popularni komičar Chris Rock, koji je ostao zapamćen po skandalu s Willom Smithom na Oscarima, a društvo mu ovdje pravi i nova djevojka Lake Bell. Par je odlučio vezu obznaniti baš na našoj obali, pa su se strani mediji ovih dana itekako raspisali o Hrvatskoj.

Ovom paru ubrzo je društvo došao praviti još jedan dvojac, glumci Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen, a slavni glumci zajedno su viđeni na putovanju jahtom te večeri u restoranu iznad Dioklecijanove palače.

Woody je veseo stigao u Hrvatsku. Šezdesetogodišnjaku je društvo pravila njegova supruga Laura Louie, a dobro raspoložen mahao je i smiješio se putnicima s broda koji su ga primijetili. No, raspoloženje mu se naglo promijenilo kada je ugledao objektive fotografa koji su ga snimali, pa ih je "počastio" nepristojnom gestom i pokazao im srednji prst u zraku.

Ekipa je potom plovila oko Splita i Hvara, a u pauzama je osvježenje potražila u moru, no onda je Woody odlučio istuširati Sachu, i to poprilično temeljito, što su sve zabilježili fotografi.

A u Hrvatskoj su do jučer bili i bračni par David i Victoria Beckham, koji su napravili savršenu promociju Lijepe naše! 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zdravko Čolić - 1 In Magazin: Zdravko Čolić - 2 In Magazin: Zdravko Čolić - 3 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 +13 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 inMagazin Čolić o incidentu iz Makarske koji neće zaboraviti: ''Ulazi u moju sobu, gledam otkud ona, frapiran sam bio''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +22 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene