Iker Casillas i Sara Carbonero razvode se nakon što su zajedno proveli 11 godina i upisali se u televizijsku povijest vrućim poljupcem pred kamerama.

Galerija


Ljubavnoj priči umirovljenog španjolskog nogometnog golmana Ikera Casillasa i sportske novinarke Sare Carbonero došao je kraj, što je mnoge šokiralo, pogotovo one koji još uvijek pamte njihov vrući spontani vrući poljubac pred televizijskim kamerama.

Dogodilo se to 2010. godine kada je Iker u prijenosu uživo odlučio poljubiti Saru, čemu su svjedočili milijuni gledatelja pred malim ekranima, o čemu se i danas nerijetko priča.

No španjolski su mediji objavili kako par više i ne živi zajedno, iako su tijekom posljednjih godina uspjeli prebroditi ozbiljne probleme sa zdravljem i biti podrška jedno drugome kada je bilo najteže, no na kraju su njihovu braku presudile velike razmirice koje nisu mogli riješiti i odlučili su se sporazumno razvesti.

Zajedno su bili od 2009. godine, a do povijesnog je poljupca došlo nakon Svjetskog nogometnog prvenstava u Južnoafričkoj Republici. Vjenčali su se 2016. godine na intimnoj ceremoniji u Madridu s tek dva svjedoka i 7-godišnjim sinom Martinom. Mlađi sin Lucas rodio im se prije četiri godine, nakon čega se Sara u potpunosti odlučila posvetiti obitelji i napraviti pauzu u novinarskoj karijeri.

Najteže razdoblje koje je iza njih proživjeli su 2019. godine kada je Iker doživio srčani udar, a Sari je samo nekoliko tjedana nakon toga bio dijagnosticiran rak jajnika.

Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?