Slažete li se s njom?

Vlatka Pokos otkrila što misli o novom izgledu i bujnoj pozadini slavne reality zvijezde, mnogi su ostali u čudu!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Vlatka Pokos i Ivana Delač Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +16 Vlatka Pokos- - 1 Galerija

Vlatka Pokos odlučila je podijeliti svoje mišljenje o transformaciji Kim Kardashian za naslovnicu časopisa "Interview".

Naša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos nije se ustručavala iznijeti svoje mišljenje o novoj naslovnici magazina "Interview" na kojem je pozirala Kim Kardashian u nešto drugačijem stilu.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

Na naslovnici atraktivna Kim ima izbijeljene obrve te spuštene traperice koje su svu pažnju usmjerile na njezinu raskošnu stražnjicu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag)

Svi su u čudu zbog novog izgleda Kim koja neke pomalo podsjeća i na bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, a svoje mišljenje odlučila je reći i  sama Vlatka.

"Odvratno", poručila je Pokos koja se nedavno osvrnula i na ponašanje finske premijerke Sanne Marin

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag)

Podsjetimo se što je Vlatka rekla o ponašanju premijerke: ''Malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž. Ipak je premijerka'', napisala je, a na to joj redatelj Dalibor Matanić nije ostao dužan.

''Upravo suprotno, ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prćije koja dijeli društvo na 'frajere' i 'ribe", izjasnio se.

''Uopće nije stvar u tome. Kad obnaša javnu funkciju, predstavljaš tu instituciju a ne samo sebe. Žena pretjeruje. Emancipacija za mene nije razvrat, drogiranje i pijančevanje. Ne vidim što je u tome genijalno'', vratila mu je Vlatka.

Svađa se naravno nastavila dalje odvijati, a poznato je i da Vlatka često izazove lavine komentara svojim postupcima i izjavama.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +34 Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Celebrity Ella Dvornik otkrila je zanimljiv trik ugostitelja koji je primijetila u Monte Carlu: "Šta je Balkanci, niste se sjetili?"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +11 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene