Plavokosa zavodnica

Uspoređuju je s Pamelom Anderson, navodno je ljubila i njezina muža, a ovo seksi izvijanje na plaži nikome nije promaklo

Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) +0 Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Galerija

Victoria Silvstedt proslavila se početkom 90-ih godina, a i danas gdje god da se pojavi, svojom pojavom izazove veliko zanimanje i nađe se u centru pozornosti.

Umirovljena švedska manekenka i glumica 46-godišnja Victoria Silvstedt provela je više od dva mjeseca na omiljenom joj otočju St. Barts usred pandemije koronavirusa, no čini se da joj plaže i sunca još nije dosta.

Pogledaj i ovo Victoria Silvstedt Platinasta ljepotica U svijet manekenstva probila se 90-ih, a i u petom desetljeću zbog svoje figure privlači znatiželjne poglede!

Ovih dana snimljena je kako uživa s prijateljicom na plaži u Miamiju, gdje je ponosno pokazivala preplanulu put, ali i obline dok se u oskudnom izdanju izležavala na ležaljci. Takvim se izdanjem pohvalila i na Instagramu, gdje ju prati gotovo 760 tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt)

Victoria se proslavila nakon što je svoju zemlju predstavljala na izboru za Miss svijeta 1993. godine. Nakon toga ju je primijetio i Hugh Hefner te je ubrzo stekla i titulu Playboyeve djevojke. Nosila je revije poznatih dizajnerskih kuća poput Chanela, Diora i Valentina, a nedavno je progovorila o mračnoj strani tog posla.

"Modelingom sam se počela baviti u Parizu, kao jaka mlada djevojka, imala sam samo 18 godina. Sjećam se da sam se izgladnjivala kako bih stala u odjeću. Radila sam za Valentina i za Chanel, to je bio pojam prestiža", izjavila je Victoria za Female First.

Iako ovog puta nije bila u muškom društvu, njezina je povijest s muškarcima itekako zanimljiva, a najzanimljiviji su joj oduvijek bili poduzetnici. Davne 1997. godine upoznala je Chrisa Wraggea prilikom jednog intervjua, a već sljedeće godine Chris ju je odlučio zaprositi. Vjenčali su se 2000. godine, a sedam godina kasnije okončali su brak.

Šveđanka je nakon toga bila povezivana s brojnim muškarcima, no nije se ponovno udavala. Između ostalih, navodno je ljubila rokera Tommyja Leeja, koji je poznat i kao bivši suprug glumice Pamele Anderson, na koju Victoria neodoljivo podsjeća. 

Među posljednjima na popisu muškaraca s kojima je izlazila je švicarski poduzetnik Maurice Dabbah, s kojim je bila na nekoliko romantičnih odmora na kojima su zajedno snimljeni. Posljednji put zajedno su viđeni u prosincu 2018. godine na St. Bartsu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene