Ljubav je to

Slavni parovi koji ruše sve predrasude: S ružnim komentarima često su se suočavali, ali naučili su ih ignorirati

Verne Troyer i Genevieve Gallen Verne Troyer i Genevieve Gallen Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Verne Troyer i Genevieve Gallen Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Peter Dinklage (Foto: Getty) Verne Troyer (Foto: Getty Images) Verne Troyer (Foto: Getty Images) Verne Troyer (Foto: Getty Images) Verne Troyer (Foto: Getty Images) +6 Rod Stewart i Penny Lancaster Galerija

Peter Dinklage i Erica Schmidt, Penny Lancaster i Rod Stewart, Verne Troyer i Genevieve Gallen samo su neki od parova koji će ostati zapamćeni kao parovi među kojima je velika razlika u visini.

Zvijezda serije "Igra prijestolja" Peter Dinklage i njegova supruga Erica Schmidt u sretnom su braku od 2005. godine i jedan su od onih slavnih parova koji dokazuju da prava ljubav ne poznaje nikakve prepreke, između ostalog, niti razliku u visini.

Pogledaj i ovo Rod Stewart (Foto: Getty Images) godine su samo broj! Zbog nje je dao treću šansu braku i odlučio imati još djece, a njegova najstarija kći je čak sedam godina starija od nje

Naime, 52-godišnji Peter visok je svega 132 centimetra, Erica 168 centimetara, a zbog razlike u visini ovaj par nigdje ne prolazi neopaženo, no oni svojom ljubavi ruše sve predrasude. Supružnici izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, a uspješno funkcioniraju i kao suradnici.

"Pete je nevjerojatno zgodan, šarmantan i duhovit, no kada pišu o njemu, svi se tome čude zbog njegove visine. Ali to je Pete", kazala je izjavila je Erica 2012. godine za časopis Rolling Stone.

Na tom se popisu nalaze Penny Lancaster i Rod Stewart, Zendaya i Tom Holland, baš kao i Kristen Bell i Dax Shepard, Hafþór Júlíus Björnsson, koji je najpoznatiji po ulozi The Mountaina u seriji "Igra prijestolja", visok čak 206 centimetara, i njegova supruga Kelsey Henson visine 158 centimetara.

Kao par s jednom od najvećih razlika u visini zapamaćeni su ostali pokojni glumac Verne Troyer i njegova supruga Genevieve Gallen. On je bio visok svega 81 centimetar, a ona 168, a kada su pozirali na crvenom tepihu, često je sjedila pokraj njega na podu i grlila ga.

Tko se još našao na zanimljivom popisu, pogledajte u našoj galeriji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison Nekad i sad Teško je povjerovati kako danas izgleda ova žena koja je nekad očaravala ljepotom, danas je beskućnica koju je nemoguće prepoznati!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina +0 Severina Nekad i sad Seve slavi 50. rođendan: Pogledajte kako se mijenjala kroz karijeru, sjećate se kad je bila plavuša?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene