Zvijezda serije "Ambasadorova kći" Uraz Kaygilaroglu objavio je preslatku fotografiju na Instagramu i pokazao kako provodi vrijeme s kćeri Adom, koju je dobio u braku s bivšom suprugom.

Galerija


Miljenik žena koji je međunarodnu slavu stekao kao Gediz Išikli u seriji "Ambasadorova kći", 33-godišnji Uraz Kaygilaroglu ne prestaje intrigirati javnost svojom životnom pričom i detaljima obiteljskog života.

Vezani članci Neslihan Atagul i Kadir Dogulu Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana! Tuba Buyukustun U seriji "Ambasadorova kći" gledat ćemo ljepoticu koja je dobro poznata domaćoj publici, a vraća se nakon niza skandala

Glumac svoju privatnost nikada nije krio od javnosti pa tako sa svojih 2,3 milijuna pratitelja na Instagramu često dijeli preslatke trenutke koje provodi sa svojom 5-godišnjom kćeri Adom, koju je dobio u braku s bivšom suprugom, također glumicom Melis Isiten.

Uraz je već nekoliko puta pokazao koliko je brižan i pažljiv otac, a posljednjom objavom na Instagramu se pohvalio kako mu za malenu Adu nije ništa teško učiniti, pa tako ni biti model za manikuru. Naime, Uruz je objavio fotografiju i pokazao kako mu je malena ukrasila nokte plavim flomasterom, a uz to ga je nagradila i prikladnim crtežom.

Zgodni je glumac u nekoliko intervjua naglasio kako je jedva čekao da postane otac i da mu se rođenjem Ade ispunio san te da je njegova ljubav prema njoj nemjerljiva, a nakon razvoda on i Melis ostali su u dobrim odnosima kako bi ju zajedno odgajali.

Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

Nives otputovala u malo toplije krajeve i odmah se skinula u badić, fotkom je podigla i temperaturu na Instagramu