Ramatraju se opcije

Zbog koronavirusa razmatra se održavanje Eurosonga, odgođeni su Bollywoodski Oscari

Eurosong (Foto: Youtube Screenshot) Eurosong (Foto: Youtube Screenshot) Youtube Screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong (Foto: Youtube Screenshot) +0 Nizozemska Eurosong 2019. (Foto: Screenshot) Galerija

Upitno održavanje Eurosonga, odgođena i svečanost dodjele Indijske meuđunarodne filmske akademije.

Organizator natjecanja za pjesmu Eurovizije koje se ove godine u svibnju održava u nizozemskom Rotterdamu, objavio je da razmatra opcije u svjetlu epidemije koronavirusa zbog čega je odgođena i dodjela indijskih filmskih nagrada.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna ovo se još nije dogodilo! Baby Lasagna i dalje prvi na kladionicama za Eurosong, a nakon Srbije i Islanda sada ima još veće šanse za pobjedu!

Zdravstvene vlasti objavile su da je 86-ogodišnji muškarac zaražen koronavirusom umro u petak u Rotterdamu, što je prva nizozemska žrtva epidemije koja je krenula iz Kine i proširila se na 85 zemalja.

Nizozemska je prvi slučaj zaraze prijavila 27. veljače, a u četvrtak je imala 82 slučaja. Nizozemska televizija NRP kazala je da će organizatori Eurovizije slijediti savjete zdravstvenih vlasti pri odluci kakav će format imati taj događaj koji se održava od 12. do 16. svibnja imati. Nisu željeli reći koje su alternative razmatrane.

Organizatori večeri na kojoj se dodjeljuju nagrade Indijske međunarodne filmske akademije, koje se nazivaju i Bollywoodski Oscari, rekli su kako je svečanost odgođena. Trodnevna ceremonija trebala se održati krajem mjeseca a radi se o najvećem događaju indijske filmske industrije.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene