Upitno održavanje Eurosonga, odgođena i svečanost dodjele Indijske meuđunarodne filmske akademije.

Galerija


Organizator natjecanja za pjesmu Eurovizije koje se ove godine u svibnju održava u nizozemskom Rotterdamu, objavio je da razmatra opcije u svjetlu epidemije koronavirusa zbog čega je odgođena i dodjela indijskih filmskih nagrada.

Vezani članci Roko Blažević - 1 Roko Blažević uputio snažnu poruku: "Budimo primjer iz poštovanja prema našim herojima" Eurosong Umjesto Eurosonga program koji će ujediniti Europu u ovim teškim trenucima, evo što su pripremili

Zdravstvene vlasti objavile su da je 86-ogodišnji muškarac zaražen koronavirusom umro u petak u Rotterdamu, što je prva nizozemska žrtva epidemije koja je krenula iz Kine i proširila se na 85 zemalja.

Nizozemska je prvi slučaj zaraze prijavila 27. veljače, a u četvrtak je imala 82 slučaja. Nizozemska televizija NRP kazala je da će organizatori Eurovizije slijediti savjete zdravstvenih vlasti pri odluci kakav će format imati taj događaj koji se održava od 12. do 16. svibnja imati. Nisu željeli reći koje su alternative razmatrane.

Organizatori večeri na kojoj se dodjeljuju nagrade Indijske međunarodne filmske akademije, koje se nazivaju i Bollywoodski Oscari, rekli su kako je svečanost odgođena. Trodnevna ceremonija trebala se održati krajem mjeseca a radi se o najvećem događaju indijske filmske industrije.

(Hina)