Prava je ljepotica!

Kći Zdravka Čolića sve je popularnija zbog fotki koje objavljuje na Instagramu, zadnjom je izazvala pravu pomutnju među fanovima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Una Čolić kći je legendarnog Zdravka Čolića, a čini se da i u ovom slučaju vrijedi uzrečica da jabuka ne pada daleko od stabla jer mnogi su zaključili da je naslijedila svu njegovu ljepotu i karizmu.

Kćer jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora, Zdravka Čolića i njegove supruge Aleksandre, 19-godišnja Una u posljednje vrijeme sve više plijeni pažnju javnosti svojim provokativnim izdanjima i fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Una Čolić - 4 ''Alo mala, grmiš!'' Prekrasna kći Zdravka Čolića javila se u badiću iz Grčke, a jedna stvar posebno je zabrinula njezine pratitelje!

Jedna od posljednjih fotografija koju je podijelila s gotovo 30 tisuća pratitelja nije bila ništa drugačija, a Una na njoj pozira u haljini leopard-uzorka s dubokim dekolteom. Osim fotografija na kojima pozira u seksi pozama i ističe svoje atribute, Una često objavljuje fotografije iz izlazaka i druženja s prijateljicama, a sudeći prema objavljenom sadržaju njezino srce zasad ipak još nitko nije osvojio. 

"Ljepotica božja", "Prelijepa si, Una", "Kako ste lijepi, kao sunce", "Ljepotica si, Unice", "Slike za medalju", "Lijepa Čolina kći", "Prava ljepotica, imaš i na koga biti", "Slatka si", "Ti si prelijepi anđeo", neki su od komplimenata koje je dobila u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Čolić se 2001. godine vjenčao sa suprugom Aleksandrom, a par osim Une ima i mlađu kćer Laru kojoj je 14 godina.

Srpski mediji prenose i da Una voli izlaske u luksuznim beogradskim restoranima, kao i putovanja tijekom kojih odsjeda u skupim hotelima.
Navodno je pohađala i privatnu gimnaziju na Košutnjaku, koju je njezin otac platio oko 50 tisuća eura, a dok nije posjedovala vozačku dozvolu, imala je privatnog vozača.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene