U Eminemovu spotu za pjesmu "Higher" vidi se zastava Bosne i Hercegovine.

Galerija


Popularni reper Eminem krajem siječnja objavio je videospot za pjesmu "Higher", u kojem je jedan detalj posebno oduševio stanovnike susjedne nam Bosne i Hercegovine.

Vezani članci Hailie Jade Scott i Eminem Pogledajte kako danas izgleda kći problematičnog repera koje se dobro sjećamo od prije 20 godina Eminem Njegov nastup nitko nije očekivao: Pojavio se nakon dugo vremena i priredio pravi spektakl!

Naime, u spotu se pojavljuje predsjednik UFC-a Dana White, iza čijih se leđa vide zastave nekoliko država, među kojima i bosanskohercegovačka. Zastava se inače nalazi u njegovu luksuznom domu u Abu Dhabiju, piše Dnevni avaz.

Spot je premijerno prikazan na kanalu ABC povodom UFC-ova događaja u kojem su se borili Dustin Poirier i Conor McGregor.

Eminem se u spotu priprema za rep-bitku protiv vlastitih demona, a White se uključuje u sredini videa kako bi prokomentirao njegovu spremnost.

Inače, pjesma "Higher" nalazi se na Eminemovu albumu "Music To Be Murdered By Side B" izdanom u prosincu 2020. godine, koji je deluxe izdanje albuma "Music to Be Murdered By" iz siječnja iste godine.

Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!