jeste li ga primijetili?

Detalj iz novog Eminemova spota izazvao oduševljenje u Bosni i Hercegovini

Eminem (Foto: AFP) Eminem (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Eminem (Foto: AFP) Eminem (Foto: AFP) +0 Eminem (Foto: AFP) Galerija

U Eminemovu spotu za pjesmu "Higher" vidi se zastava Bosne i Hercegovine.

Popularni reper Eminem krajem siječnja objavio je videospot za pjesmu "Higher", u kojem je jedan detalj posebno oduševio stanovnike susjedne nam Bosne i Hercegovine.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav spektakl! Najveće hip-hop legende i R&B kraljica ponovno na okupu, priredili su show za pamćenje i u svima pobudili nostalgiju!

Naime, u spotu se pojavljuje predsjednik UFC-a Dana White, iza čijih se leđa vide zastave nekoliko država, među kojima i bosanskohercegovačka. Zastava se inače nalazi u njegovu luksuznom domu u Abu Dhabiju, piše Dnevni avaz.

Spot je premijerno prikazan na kanalu ABC povodom UFC-ova događaja u kojem su se borili Dustin Poirier i Conor McGregor.

Eminem se u spotu priprema za rep-bitku protiv vlastitih demona, a White se uključuje u sredini videa kako bi prokomentirao njegovu spremnost.

Inače, pjesma "Higher" nalazi se na Eminemovu albumu "Music To Be Murdered By Side B" izdanom u prosincu 2020. godine, koji je deluxe izdanje albuma "Music to Be Murdered By" iz siječnja iste godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene