grad postaje set

Holivudska ekipa stigla je u Dubrovnik, počinje snimanje nove sezone megapopularne serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na raznim lokacijama u Dubrovniku počinje snimanje četvrte sezone popularne američke TV serije "Jack Ryan " s Johnom Krasinskijem u naslovnoj ulozi.

Dubrovnik odvih dana ponovno postaje holivudski set.

Pogledaj i ovo Dubrovnik: Snimanje 2. sezone serije Vikinzi: Valhalla - 2 Prizori sa seta Nove ekskluzivne scene iz Dubrovnika: Glumci popularne Netflixove serije poharali ulice grada!

U grad pod Srđem stigla ja ekipa američke TV serije "Jack Ryan" i u tijeku su pripreme za početak snimanja na raznim lokacijama u gradu.

Ekipa Dnevnika Nove TV je krajem siječnja doznala da će se u Dubrovniku snimati četvrta sezona ove megapopularne serije koja je temeljena na romanima književnika Toma Clancyja i njegovog "Ryanversea".

Radnja serije prati analitičara Jacka Ryana koji pokušava razotkriti uzorak u terorističkom komunikaciji što ga lansira u samo središte opasnosti.

Naslovnu ulogu igra John Krasinski, a glume još i Wendell Pierce te John Hoogenakker. Serija na popularnoj filmskoj web stranici IMDB ima visoku ocjenu 8.1/10.

"Prema informacijama iz Grada Dubrovnika, na tom projektu sudjelovat će oko 300 ljudi", doznao je reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Dubrovnik je zadnjih godina popularne kulisa svjetskih filmaša, a čini se da se i ove godine nastavlja taj trend.

"Zasad imamo dva potvrđena snimanja. Jedno počinje već u veljači, drugo odmah iza toga. Međutim, imamo najave još sve skupa sedam snimanja. Direktna financijska korist je dobra. Tu se uvijek može zaraditi milijun, dva, ovisno o produkciji. U kunama govorim", rekao je za Dnevnik Nove TV dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić - 1 +0 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić podijelila video u kojem šeće u prozirnoj haljini, za to ima bome i lijep razlog!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene