Američki predsjednik Donald Trump u Bijeloj kući će ugostiti australskog premijera Scotta Morrisona.On je tek drugi svjetski čelnik za kojeg Trump priprema državničku večeru. I to u luksuznom ambijentu s posebnim jelovnikom.

Galerija


Više od 2 i pol tisuće žutih ruža spremno je za večeru američkog predsjednika i australskog premijera. Večerat će u ružičnjaku Bijele kuće. Sve je u nijansama zelene i zlatne boje. Večera će biti poslužena u tri slijeda. Na tanjurima će se naći ravioli, povrće, pečena riba, kolač s jabukama.

Nakon večere uzvanike će zabavljati glazbena skupina američke vojske.

Scott Morrison je tek drugi svjetski čelnik kojemu će Trump prirediti svečanu državničku večeru. Za detalje svečanosti kao što je popis gostiju, pobrinula se prva dama. Veliku pozornost ponovno će izazvati njezina toaleta, baš kao što je to bilo i prošle godine na svečanoj večeri u čast francuskog predsjednika Macrona i njegove supruge Brigitte.

Sav luksuz Trumpove rezidencije australski premijer vidjet će večeras. Bijela kuća ima čak 132 sobe. Neke od njih nedavno su obnovljene. Radove je nadgledala i prva dama. Restauriran je namještaj, izmijenjeni su zastori i obojeni zidovi.

Sve glasnije optužbe protiv razvratnog princa: "Morala sam spavati s njim. Bilo mi je 17"

Vezani članci Donald Trump (Foto: AFP) Trump ucjenjuje Europu: Optužite Iran ili uvodim carine na vaše automobile! Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Youtube Screenshot) Nije zapamtio pravila ponašanja: Trump tijekom susreta s kraljicom prekršio protokol i osramotio se