Rasipniji od kraljeva

Kada Trump ugošćuje luksuza ne manjka: Za posebne goste naručio 2500 ruža i posebnu večeru

Donald Trump, Scott Morrison i Prve dame (Foto: AFP) Donald Trump, Scott Morrison i Prve dame (Foto: AFP) afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump (Foto: AFP) Donald Trump, Scott Morrison i Prve dame (Foto: AFP) Donald Trump, Scott Morrison i Prve dame (Foto: AFP) Donald Trump (Foto: AFP) +0 Donald Trump, Scott Morrison i Prve dame (Foto: AFP) Galerija

Američki predsjednik Donald Trump u Bijeloj kući će ugostiti australskog premijera Scotta Morrisona.On je tek drugi svjetski čelnik za kojeg Trump priprema državničku večeru. I to u luksuznom ambijentu s posebnim jelovnikom.

Više od 2 i pol tisuće žutih ruža spremno je za večeru američkog predsjednika i australskog premijera. Večerat će u ružičnjaku Bijele kuće. Sve je u nijansama zelene i zlatne boje. Večera će biti poslužena u tri slijeda. Na tanjurima će se naći ravioli, povrće, pečena riba, kolač s jabukama.

Nakon večere uzvanike će zabavljati glazbena skupina američke vojske.

Scott Morrison je tek drugi svjetski čelnik kojemu će Trump prirediti svečanu državničku večeru. Za detalje svečanosti kao što je popis gostiju, pobrinula se prva dama. Veliku pozornost ponovno će izazvati njezina toaleta, baš kao što je to bilo i prošle godine na svečanoj večeri u čast francuskog predsjednika Macrona i njegove supruge Brigitte.

Sav luksuz Trumpove rezidencije australski premijer vidjet će večeras. Bijela kuća ima čak 132 sobe. Neke od njih nedavno su obnovljene. Radove je nadgledala i prva dama. Restauriran je namještaj, izmijenjeni su zastori i obojeni zidovi.

Pogledaj i ovo Donald Trump - 3 otkriven razlog Obiteljska fotografija Trumpovih izgleda kao iz bajke, ali na njoj nedostaje jedna važna osoba, je li moguće da je namjerno to izbjegla?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Andrew (Foto: AFP) Princ Andrew (Foto: Getty Images) Princ Andrew i princ Charles (Foto: AFP) Princ Andrew (Foto: AFP) +5 Princ Andrew i princ Charles (Foto: AFP) Celebrity Sve glasnije optužbe protiv razvratnog princa: "Morala sam spavati s njim. Bilo mi je 17"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene