Gotovo zaboravljena

Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta

Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Besinger (Foto: Getty Images) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) +1 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Kim Basinger nekoć je bila holivudska seks-bomba, danas ima 65 godina, a vrijeme i odlazak pod nož učinili su svoje.

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica 20. stoljeća Kim Basinger proslavila se 80-ih kao Bondova djevojka, a nakon toga je snimila niz provokativnih filmova i postala seks-simbol cijele ere. Zanosna plavuša klasične ljepote i raskošnih oblina bila je sinonim za eleganciju i seksepil, a muškarci diljem svijeta za njome su uzdisali kada god bi se pojavila na filmskom platnu. 

Pogledaj i ovo Nick Nolte (Foto: Profimedia) Velika promjena Počeo je kao model pa postao najzgodniji frajer Hollywooda, no danas ga na ulici ne biste ni prepoznali

Elegantna, a istovremeno buntovna, ova velika glumica nesvakidašnje karizme oduševljavala je svojim ulogama, ali je punila i članke tabloida svojim rastrošnim trošenjem bogatstva, aferama i burnim ljubavnim životom. Svi su se slagali - Kim je imala ono nešto. 

Na vrhuncu karijere, početkom 90-ih je upoznala Aleca Baldwina, s kojim je snimila niz filmova, a na kraju su se i vjenčali te dobili kćer Ireland, danas poznatu ljepoticu s Instagrama. Za Baldwina se udala 1993. nakon što je proživjela rastavu od prvog muža, osobni bankrot i stagnaciju u karijeri. Novi početak donio joj je četiri godine mlađi Alec, koji ju je već na prvom spoju pitao želi li imati djecu s njime. 

Seksi Kim na krilima nove ljubavi ponovno je zablistala na filmskom platnu, a na kraju je novi profesionalni uzlet obilježila i Oscarom za najbolju sporednu žensku ulogu u kultnom trileru "L.A. Povjerljivo".

Lijepa Kim s dolaskom novog milenija polako je prestajala biti najtraženija holivudska glumica, a danas je kao 65-godišnjakinja gotovo zaboravljena. 

Nedavno se pojavila na humanitarnom događaju posvećenom pravima životinja, a svi oni koji ju pamte kao fatalnu seksi plavušu prekrasnog lica ne bi ju prepoznali na prvu. Naime, Kim je brojnim plastičnim zahvatima dorađivala svoje lice, a botoks i zatezanje učinili su svoje pa glumica danas izgleda pomalo podbuhlo. No ipak, s obzirom na godine i vrijeme koji su učinili svoje, možemo reći da je to i normalno. 

Podsjetimo, Kim već nekoliko godina ne snima filmove, a svoje slobodno vrijeme posvećuje brizi o životinjama. Navodno ima i jezero prepuno plastičnih mačaka, pasa i pataka, od kojih svaka ima svoje ime. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +9 Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Celebrity Seksi crnka koja je zavela najslavnijeg nogometaša svijeta istaknula guzu u kratkoj bijeloj haljini

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene