Još nije uklonjena

Fotka slavnog glazbenika na kojoj pokazuje genitalije razbjesnila je sve, evo što im je toliko zasmetalo!

Tommy Lee i Pamela Anderson Tommy Lee i Pamela Anderson Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tommy Lee i Brittany Furlan - 4 Tommy Lee - 3 Tommy Lee - 4 Tommy Lee i Brittany Furlan - 2 Tommy Lee i Pamela Anderson Tommy Lee i Pamela Anderson - 3 Tommy Lee i Pamela Anderson - 2 Tommy Lee i Pamela Anderson - 1 Tommy Lee i Pamela Anderson - 3 Tommy Lee i Pamela Anderson - 4 +12 Tommy Lee i Pamela Anderson - 2 Galerija

Tommy Lee je uspio razbjesniti javnost svojom golom fotografijom koju je objavio na nekoliko društvenih mreža.

Instagram se našao na udaru žestokih kritika javnosti i to nakon što je dozvolio da potpuno gola fotografija Tommyja Leeja bude objavljena na toj društvenoj mreži satima, što inače nije praksa.

Pogledaj i ovo showbuzz Hmm Serija o kultnoj snimci seksa ugledala svjetlo dana, a svi pričaju o bizarnim scenama koje baš i nisu očekivali: "Isplatilo se ostati budan"

Ogorčeni korisnici te popularne društvene mreže zato optužuju platformu za dvostruke standarde, tvrdeći da nije toliko popustljiva kada je u pitanju ženska golotinja.

Podsjetimo, 59-godišnji Tommy je prije nekoliko dana na Instagramu podijelio svoju golu fotografijui s 1,4 milijuna pratitelja, što je zgrozilo javnost.

Fotografija je prikazivala kako sjedi potpuno gol, s opisom "Ooooopppsss", a još  je uvijek vidljiva na Tommyjevom Twitter profilu.

Unatoč činjenici da je fotografija očito kršila smjernice zajednice Instagrama, platformi je trebalo više od pet sati da je ukloni sa stranice, prenosi New York Post.

"Gola fotografija Tommyja Leeja bila je na Instagramu više od 5 sati prije nego što je uklonjena, ali umjetničke fotografije queer umjetnika su zabranjene cijelo vrijeme, a na njima se čak ni ne vide genitalije", "Djevojke ne mogu objavljivati ​​fotografije s dekolteom na Instagramu, a da ih ne uklone, ali Tommy Lee može to objaviti. ne"", "Ženski profili budu zabranjeni na Instagramu samo zbog pokazivanja bradavica, no Tommy Lee može objaviti golu fotografiju i ne upasti u nevolje. Dvostruki standardi", neki su od komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Inače ovo nije prvi put da je Tommy dospio na naslovnice zahvaljujući svom golom tijelu. 1995. godine u javnost je procurio eksplicitan kućni video rockera i njegove tadašnje supruge Pamele Anderson, i u vrlo kratkom vremenu postao je viralan, izazvavši skandaloznu medijsku senzaciju.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 2 +13 Vlaho Arbulić - 1 inMagazin Jedan od najseksi Hrvata pronašao mir u seoskom životu, a evo kako to prihvaćaju lijepa supruga i kćerkica: "Meni je srce puno"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene