skandalozan par

Tko su Hrvati u kontroverznom srpskom realityju koji pomiče granice? Prekinuli su pred kamerama pa u showu našli nove ljubavnike!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvati Paula Hublin i Fran Pujas u srpski reality show "Zadruga" ušli su kao par, a onda su se posvađali i prekinuli pred kamerama.

Paula Hublin (21) i Fran Pujas (22) hrvatski su sudionici kontroverznog srpskog realityja "Zadruga" koji su ovog vikenda zadivili gledatelje svojim plesom.

Pogledaj i ovo Dušica Jakovljević voditeljica kontroverznog realityja Poznatu Srpkinju novinari dočekali ispred bolnice nakon pete operacije nosa, fotografije su pomalo zastrašujuće!

U sklopu realityja održano je natjecanje pod nazivom "Đuskovizija", u kojem su Paula i Fran pokazali nevjerojatne plesne pokrete i dobili brojne pohvale od stručnog žirija, a snimka njihova plesa na YouTubeu je u tri dana skupila više od 900 tisuća pregleda.

Gledatelji su glasali preko društvenih mreža i glasači s TikToka odabrali su Paulu i Frana za svoje pobjednike, a isto je odabrao i novinarski žiri.

Inače, Fran je bivši maneken, a Paula bivša Miss Varaždinske županije koja se bavi boksom. U reality su ušli kao par, držeći se za ruke, ali njihova veza nije potrajala. Prekinuli su pred kamerama, uz brojne uvrede i suze, nakon čega su oboje u showu našli nove ljubavnike.

Bivši par nastavio se svađati pred kamerama i nakon prekida te iznositi "prljavi veš" jedno o drugom. Paula je tako otkrila da ju je Fran, dok su bili u vezi, tukao i drogirao, a tvrdila je i da ga je financirala te da je zbog njega radila dva posla.

Fran je ostalim natjecateljima u realityju priznao da ju je tukao, a on je taj koji je u showu inicirao njihov prekid. Bivši maneken u realityju je progovorio i o svojim problemima s drogom, a pred kamerama je nekoliko puta imao i ispade bijesa.

Inače, reality "Zadruga" snima se mjesecima tijekom kojih su natjecatelji potpuno odsječeni od javnosti, a kamere ih na imanju na kojem borave snimaju 24 sata dnevno.

Fran i Paula nisu prvi Hrvati koji sudjeluju u popularnom srpskom showu, a jedna je Hrvatica bila i pobjednica. Iva Grgurić pobijedila je u prošloj sezoni realityja, što joj je donijelo nagradu od čak 50 tisuća eura.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene