Teško ga je bilo ne primijetiti

Tko je zgodni frajer koji šeće psa Meghan Markle dok je ona sama doma, a princ Harry boravi u Velikoj Britaniji?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pas princa Harryja i Meghan Markle snimljen je u šetnji Santa Barbarom s njihovim zgodnim tjelohraniteljem.

Princ Harry u nedjelju se vratio u Veliku Britaniju prvi put otkako se sa suprugom Meghan Markle i njihovim sinom Archiejem preselio u SAD.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Povod njegova povratka doma bio je sprovod njegova djeda princa Phillipa, koji je preminuo u 100. godini, koji će se održati u subotu 17. travnja. Princ je u London doputovao sam, a Meghan i Archie ostali su u Santa Barbari.

I dok je Harry miljama daleko od svojeg novog doma, njegova i Meghanina labradorica "Pula" viđena je u šetnji s nepoznatim zgodnim frajerom.

Rado se o tjelohranitelju kojega je par angažirao u SAD-u, a iako je uspio privući pažnju paparazza, njegov je identitet još uvijek nepoznat, kao i njegov ljubavni status koji je zainteresirao mnoge nakon što su fotke procurile u javnost.

Meghan i Harry su se u intervjuu s Oprom Winfrey požalili kako ih je kraljevska obitelj početkom 2020. godine ostavila bez osiguranja jer su se odrekli kraljevskih dužnosti, zbog čega su bili prisiljeni prihvatiti milijunske ugovore sa streaming servisima Netflix i Spotify kako bi mogli zaštiti sebe i svojeg sina.

Čini se da su taj problem riješili, a doznalo se i zašto je Meghan ostala u SAD-u.

Strani mediji prvotno su pisali kako nije išla s Harryjem jer po preporuci liječnika ne smije putovati i mora mirovati zbog trudnoće, no njezini prijatelji zatim su naveli drugačije razloge njezina nedolaska na posljednji ispraćaj princa Phillipa.

"Njezina majka Doria inzistirala je na tome da Meghan ostane u Americi i podrži Harryja izdaleka. I ona se vrlo zaštitnički odnosi prema svojoj kćeri i ne želi gledati kako riskira vlastito zdravlje. Stres je posljednje što bi joj trenutačno trebalo. A Meghan je rekla i kako smatra da bi njezino prisustvo na posljednjem ispraćaju princa Philipa zasjenilo cijeli događaj i da to što ona ne dolazi neće promijeniti njezin odnos s kraljicom Elizabetom", kazali su njezini prijatelji koji su željeli ostati anonimni, a istaknuli su i kako je Meghan s Philipom imala poseban odnos te da ga je obožavala.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene