Pas princa Harryja i Meghan Markle snimljen je u šetnji Santa Barbarom s njihovim zgodnim tjelohraniteljem.

Galerija


Princ Harry u nedjelju se vratio u Veliku Britaniju prvi put otkako se sa suprugom Meghan Markle i njihovim sinom Archiejem preselio u SAD.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle sa sinom Archiejem Neki su bijesni zbog Archiejeve fotke koju su Meghan i Harry objavili, što ih je toliko naljutilo i zašto to ne mogu razumjeti? Meghan Markle, princ Harry Archie slavi drugi rođendan! Kraljevska obitelj nije ga vidjela već 18 mjeseci, a evo kakve su mu čestitke uputili

Povod njegova povratka doma bio je sprovod njegova djeda princa Phillipa, koji je preminuo u 100. godini, koji će se održati u subotu 17. travnja. Princ je u London doputovao sam, a Meghan i Archie ostali su u Santa Barbari.

I dok je Harry miljama daleko od svojeg novog doma, njegova i Meghanina labradorica "Pula" viđena je u šetnji s nepoznatim zgodnim frajerom.

Rado se o tjelohranitelju kojega je par angažirao u SAD-u, a iako je uspio privući pažnju paparazza, njegov je identitet još uvijek nepoznat, kao i njegov ljubavni status koji je zainteresirao mnoge nakon što su fotke procurile u javnost.

Meghan i Harry su se u intervjuu s Oprom Winfrey požalili kako ih je kraljevska obitelj početkom 2020. godine ostavila bez osiguranja jer su se odrekli kraljevskih dužnosti, zbog čega su bili prisiljeni prihvatiti milijunske ugovore sa streaming servisima Netflix i Spotify kako bi mogli zaštiti sebe i svojeg sina.

Čini se da su taj problem riješili, a doznalo se i zašto je Meghan ostala u SAD-u.

Strani mediji prvotno su pisali kako nije išla s Harryjem jer po preporuci liječnika ne smije putovati i mora mirovati zbog trudnoće, no njezini prijatelji zatim su naveli drugačije razloge njezina nedolaska na posljednji ispraćaj princa Phillipa.

"Njezina majka Doria inzistirala je na tome da Meghan ostane u Americi i podrži Harryja izdaleka. I ona se vrlo zaštitnički odnosi prema svojoj kćeri i ne želi gledati kako riskira vlastito zdravlje. Stres je posljednje što bi joj trenutačno trebalo. A Meghan je rekla i kako smatra da bi njezino prisustvo na posljednjem ispraćaju princa Philipa zasjenilo cijeli događaj i da to što ona ne dolazi neće promijeniti njezin odnos s kraljicom Elizabetom", kazali su njezini prijatelji koji su željeli ostati anonimni, a istaknuli su i kako je Meghan s Philipom imala poseban odnos te da ga je obožavala.

Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

Novu frizuru Nine Badrić komentirao je čak i Zdravko Mamić, pogledajte što joj je poručio ispod fotke