U braku su čak 51 godinu!

Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Facebook 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Galerija

Miroslav Ilić je od 1971. godine u braku s Gordanom Ilić, koja se u javnosti rijetko pojavljuje.

Miroslav Ilić desetljećima slovi kao jedan od najpopularnijih i omiljenih pjevača naših prostora, na čije koncerte dolaze tisuće obožavatelja, no rijetki od njih znaju tko je i kako izgleda njegova supruga.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović Oglasio se i pjevač! Završena je sudska bitka Kićine crne žene i Miroslava Ilića, evo što sud kaže tko je otac njezina sina!

Naime, Miroslav je od 1971. godine u braku s Gordanom Ilić, s kojom ima dvoje djece, sina Marka i kćer Mariju, a njihov brak iskusio je brojne kušnje, pa i tvrdnje poput one da pjevač ima izvanbračnog sina, što mu se pokušava dokazati i na sudu. Riječ je o parnici koju je pokrenula Mirjana Antonović, poznata i kao Kićina crna žena, i koja želi dokazati da je Miroslav otac njezina sina, a u svemu tome Gordana mu je velika podrška i ostala je uz njega.

Njihovu zajedničku fotografiju pogledajte OVDJE

Par živi u beogradskoj općini Palilula, no Blic prenosi da njihovi susjedi i nemaju najbolje mišljenje o njima.

"On zna biti različitog raspoloženja. Ako je veseo, stat će i popričati s vama, osmjehnuti se i našaliti, ako je namršten, bolje da mu se i ne javljate. S druge strane, njegova žena je uvijek drska, kao da je ona zvijezda, a ne on", izjavio je za Blic jedan od njihovih susjeda.

"Ne volim sresti ni njega ni onu njegovu namrgođenu suprugu. On se još katkad javi, a ona nikad. Uglavnom su tmurni, face skamenjene. Moje mišljenje o njima je da su nekulturni, a drugi nek' misle što hoće", izjavio je drugi susjed.

Gordana je uz Miroslava bila i prije nekoliko godina na koncertu kada mu je pozlilo, kada se bila i prepala za njegov život jer se po silasku s pozornice počeo gušiti. 

"U jednom je trenutku problijedio te je djelovalo kao da će se srušiti. I sam se požalio da mu je loše, no brzo je dobio vode te sjeo iza pozornice. Supruga Gordana jako se uplašila kada ga je vidjela takvog, no već za deset minuta Miroslavu je bilo bolje. Kasnije je rekao kako mu je bilo zagušljivo i pretoplo u prepunoj dvorani te kako se samo preforsirao", otkrio je tada izvor za Kurir.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Naša lijepa voditeljica više ne skriva dečka, a rado pokazuje i koliko je zaljubljena: "Cvjetaš!"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) +0 Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Zanimljivosti Poznati srcolomac varao ju je s prostitutkama, bivši zaručnik iznenada joj je preminuo, a i nekadašnji muž tragično je skončao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene