poznati par

Njihovu ljubav u početku su obilježili skandali, uspoređivali su je s njegovom bivšom koju je ostavio zbog nje, ali danas ih svi obožavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Ivanović jedna je od najuspješnijih tenisačica ovih prostora, a lijepa srpska sportašica osvojila je srce poznatog nogometaša.

Bivša srpska tenisačica Ana Ivanović slovi kao jedna od najvećih ljepotica toga sporta, a ova slavna dama ovih dana slavi svoj 34. rođendan.

Pogledaj i ovo Ana Ivanović - 1 Srce puno ljubavi Ana Ivanović objavila preslatki video koji je sve raznježio: "Jako se veselimo vremenu koje je pred nama!"

Ana je tenis počela igrati kada joj je bilo tek pet godina, a u taj se sport zaljubila gledajući mečeve na televiziji. Nagovorila je roditelje da joj kupe reket i upišu je na satove tenisa, a sve ostalo je povijest. Bila je prva tenisačica svijeta te je osvajala brojne turnire, a nakon što se umirovila mediji su je počeli pratiti zbog osobnog života.

Ivanović je često pričala kako se divi Rogeru Federeru zbog profesionalizma na terenu, ali i izvan njega. Poznata je i po tome što je pomalo praznovjerna, a to manifestira na način da lopticu samo jednom lupi o pod prije nego servira i ne hoda po linijama terena.

Lijepa tenisačica u braku je s Bastianom Schweinsteigerom, no njihova skladna ljubav u početku je bila obilježena skandalom i negativnim medijskim napisima. Naime, Schweinsteiger je imao djevojku u vrijeme kada se zaljubio u Anu, glumicu i manekenku Saru Brander (32), s kojom je bio sedam godina i živjeli su skupa. Svi su očekivali da će par uskoro okruniti svoju vezu brakom, no onda je procurila vijest da Bastian ljubi Anu.

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za Ice Bucket Challenge. Potom je on uzvratio nominacijom njezina brata Miloša.

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje govoriti o njemu", izvještavali su njemački mediji. Secirali su Ivanović u detalje te pisali da je Bastian ostavio djevojku zbog zavodnice s Balkana.

Čak su u njemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su usporedili Saru s Anom. Istaknuli su da je tenisačica brineta i škorpion po horoskopu, a da je manekenka plavuša i strijelac. Usto su pisali da Ana govori ruski, engleski, njemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sarah njemački i engleski.

Komentirali su da je teško odrediti koliko Brander zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet milijuna eura, dok sada prema podacima ima imovinu vrijednu 16 milijuna dolara. Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više nego Sarah.

Njihova ljubav pobijedila je sve, a danas imaju sinove Luku i Leona.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) +6 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene