Otišli korak dalje

Ljubila je brojne poznate frajere, ali čini se da se napokon skrasila: Od ovog muškarca ne odvaja se već pet godina!

Taylor Swift Taylor Swift Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: Profimedia) +3 Taylor Swift i prijateljice (Foto: Instagram) Galerija

Taylor Swift u tajnosti se zaručila za Joea Alwyna s kojim je u vezi više od pet godina, a sretnu vijest prvo su objavili svojim bliskim prijateljima i obitelji.

Pjevačica Taylor Swift (32) navodno se zaručila u tajnosti  nakon pet godina veze s glumcem Joeom Alwynom.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

The Sun tvrdi da je par dugo skrivao zaruke te da su sretnu vijest prvo podijelili sa svojim roditeljima i bliskim prijateljima.

Par je počeo izlaziti krajem 2016. godine kada su se upoznali na "Met Gali" u New Yorku.

Daily Mail odlučio je kontaktirati njihove bliske izvore.

"Taylor i Joe su nevjerojatno sretni i jako su zaljubljeni. Zaručeni su već nekoliko mjeseci, ali su to podijelili sa svojim najmilijima", rekao je izvor.

"Svi su im obećali da će tu sretnu vijest držati u tajnosti", dodao je jedan od izvora.

Joe je Taylor poklonio prekrasan prsten: "Ona ga nosi samo kad je kod kuće", rekao je blizak izvor za kraj.

Prisjetimo se, Taylor je potaknula glasine o zarukama kada je promijenila dio teksta svoje pjesme "Love Story".

Stih "samo reci da" zamijenila je s "rekao si da", što su mnogi fanovi shvatili kao potvrdu njezinih zaruka s Joeom, dok se sada i to povezuje s glasinama o vjenčanju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 1 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 2 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 3 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 4 +3 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 5 Zanimljivosti Jedan od najseksi glumaca svijeta bit će potpuno gol u novom filmu, pogledajte scene u kojima je kao od majke rođen

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Louise - 8 Tina Louise - 9 Tina Louise - 15 Tina Louise - 12 +8 Tina Louise - 7 Celebrity Influencerica koja je ljubila neke od najpoželjnijih muškaraca pokazala isklesano tijelo ukrašeno tetovažama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene