Prepoznajete li ju?

Tko je žena s kojom je Clooney bio u braku prije lijepe Amal, mnogi ni ne znaju da je već jednom bio oženjen?

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Amal i George Clooney (Foto: AFP) Galerija

George Clooney i Talia Balsam vjenčali su se 1989. godine, a u braku su proveli tek tri godine.

George i Amal Clooney već su godinama među omiljenim holivudskim bračnim parovima i to nakon što je on 20 godina nosio titulu najpoželjnijeg neženje, no malo tko se sjeća da je prije toga već bio u jednom braku.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni globus - 1 ''nikad se neću naviknuti'' Razbijamo glamurozne mitove Zlatnih globusa: Kakvi se to strahovi i muke kriju iza svečanih toaleta?

Georgeova prva supruga bila je glumica Talia Balsam i to od 1989. do 1992. godine kada je on tek bio na početku svoje glumačke karijere.

Njihova je veza započela brzo nakon što je George prekinuo s kolegicom Kelly Preston, a vjenčali su se u Las Vegasu. Bili su par kratko i 1984. godine, a kada su se ponovno sreli, nisu duljili previše te su brzo stali pred oltar. Talia je u to vrijeme imala 30, a George 28 godina.

"Imao sam 28 godina, a u Kentuckyju kada si toliko star moraš pred oltar. Znaš točno već i kako bi brak morao izgledati. Ipak, naš brak nije bio ni blizu toga. Trebali smo raditi na braku, a meni se to nije dalo te sam otišao. Možda sam bio i prestrašen, a možda nisam bio spreman vjenčati se. Za sve sam ja bio kriv", priznao je Clooney kasnije.

Nakon razvoda isticao je kako se nikada više neće vjenčati, no onda se ipak predomislio i to kada je upoznao Amal.

"George je i dalje šarmantan, dobro ga znam. Vjerojatno nisam bila za brak u to vrijeme i dosta je stvari pošlo krivo", komentirala je njegova prva supruga Talia u jednom on intervjua.

Talia je od 1998. godine u sretnom braku s glumcem Johnom Slatteryjem, s kojim ima sina Harryja.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) +7 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) +1 Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Zanimljivosti Izgubila je sina i dečka su joj pronašli mrtvog nakon sado-maze igrice, a danas je u braku s jednom od najuspješnijih sportašica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene